Ραδιομαραθώνιος HELLASFM: Γέφυρα ανθρωπιάς και ελπίδας από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα (live)

Σε εξέλιξη Ραδιομαραθώνιος  οικονομικής ενίσχυσης  που διοργανώνουν το Hellenic relief foundation και ο  HELLAS FM ο μεγαλύτερος ομογενειακός σταθμός, στη Νέα Υόρκη, για την στήριξη των συμπατριωτών τους στην Ελλάδα που έχουν ανάγκη. Tο Ηellenic Relief foundation είναι ένας οργανισμός που στηρίζει τις Ελληνικές οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Τον ραδιομαραθώνιο παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης και θα ξεκινήσει επίσημα στις 3 μμ ώρα Νέας Υόρκης και θα διαρκέσει για 8 ώρες. 10 μμ-3 πμ Ώρα Ελλάδας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 

Η μετάδοση  είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής ροής  στον HELLAS FM DADIO και στις σελίδες Facebook του Hellas FM  του Δημήτρη Φιλιππίδη  και του Hellenic Relief Foundation.

Οι προσφορές μπορεί να γίνουν μέσω PayPal , μέσω εμβάσματος και μέσω κατάθεσης.

HELLAS FΜ: 

Νέα Υόρκη: 718 707 3120-4
Email: [email protected]

Στο μήνυμα του ο Δημήτρης Φιλιππίδης αναφέρει κάνοντας κάλεσμα σε κάθε έλληνα και ελληνίδα:

«Δυνατά!!! Με ψυχή και καρδιά για την πατρίδα μας και όσους έχουν ανάγκη! Μπορείτε να κάνετε προσφορά στο paypal! Ζητάμε την στήριξη για τον Μαραθώνιο του Hellenic Relief Foundation στον Hellas FM. Ολες οι προσφορές θα ανακοινωθούν στον αέρα! Ολοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!!»

Η ομογένεια και πάλι κοντά μας. Ημέρες Χριστουγέννων , ημέρες αγάπης, ελπίδας και χαράς για κάθε Ελληνική Οικογένεια.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 

 

 
Σχολιάστε