Πέθανε από κορονοϊό, ο 62 χρονος επιχειρηματίας Χρ. Τσιόλιας της «Oxford Company»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της ένδυσης και ιδρυτής της εταιρείας «Oxford Company», Χρήστος Τσιόλιας, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Τσιόλια έγινε γνωστή από την ανακοίνωση που έκανε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), της οποίας ο Χρ. Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος. “Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Χρ. Τσιόλιας είχε ιδρύσει το 1991 την εταιρεία Oxford Company, η οποία ξεκίνησε από τον Βόλο και σήμερα διαθέτει 53 καταστήματα με διακεκριμένα είδη ανδρικών ενδυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα, με τουλάχιστον 180 εργαζόμενους. Η Oxford Company ειδικεύτηκε αρχικά στο ανδρικό πουκάμισο, ενώ όπως είχε πει ο ίδιος ο Χρ. Τσιόλιας σε συνέντευξή του, το όνομά της προήλθε από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα Oxford που χρησιμοποιείται σε πουκάμισα και το οποίο ο ίδιος είχε κάνει “δεύτερο δέρμα” του.

Το συγκινητικό «αντίο» της συζύγου του

Συντετριμμένη από τον θάνατο του Χρήστο Τσιόλια, είναι η σύζυγός του Έφη Παπαγιώτα, η οποία ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό και τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας», είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του.

 
Σχολιάστε