OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Οπερέτα Κωνσταντίνου: Προσαγωγή για κορονοϊό-Στα νησιά που ξεσήκωνε μετανάστες;

Θεατρική παράσταση σε πανελλήνια μετάδοση, για να φανεί ότι ο νόμος εφαρμόζεται για όλους. Η  προσαγωγή του γνωστού εθνομηδενιστή Πέτρου Κωνσταντίνου, της οργάνωσης ΚΕΕΡΦΑ σήμερα το απόγευμα πιο πολύ σε σκηνοθετημένη παράσταση παράπεμπε παρά σε αστυνομική πράξη.

Για παράβαση της απαγόρευσης των συναθροίσεων, μια ημέρα που κάθε χρόνο αποτελεί σημείο αναφοράς του περιθωρίου των Εξαρχείων, πρσήχθει ο διαβόητος και αμφιλεγόμενος “επαναστάτης’, όμως  τους τελευταίους μήνες περιόδευε ανενόχλητος στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και ξεσήκωνε τους “μετανάστες” στα κέντρα υποδοχής.

Εκεί καμιά αρχή δεν προχώρησε σε προληπτική προσαγωγή, καμιά αρχή παρά τις δημόσιες καταγγελίες δεν προχώρησε στη σύλληψη του για την προφανή παράνομη δράση του, που έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των νησιών μας. Ούτε βέβαια για τις περίεργες σχέσεις του με ειδικές ομάδες, όπως η πακιστανική κοινότητα. Ούτε βέβαια για το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο στον εμπρησμό της Μαρφίν.

Τώρα για τον κορονοϊό που προφανώς είναι ποιο σοβαρή αιτία, τον συνέλαβαν με όλες τις τιμές και με όλη την απαραίτητα δημοσιότητα για να απευθυνθούν στο συντηρητικό ακροατήριο τους, μετά τις συνεχείς παλινωσίες Χρυσοχοϊδη. Άλλωστε το σύστημα που προστατεύει το παρακράτος της κουκούλας θα φροντίσει η “κεφαλή” να μην ταλαιπωρηθεί.

Κάποιοι προσπαθούν με την χρήση “βίας” σε συστημικούς μπαχαλάκηδες να ισοφαρρίσουν όσα συμβαίνουν γύρω μας και έχουν προκαλέσει κοινωνική αντίδραση. Τελικά ο κορονοϊός είναι πάνω από όλα… ακόμη και από το παρακράτος, έστω και για τα μάτια του κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Τέμπη: «Δημήτρη μου νικάμε» – Η αντίδραση πατέρα στην πειθαρχική έρευνα κατά της εισαγγελέως

otavoice

Έπεσαν οι μάσκες- Βέτο των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ

otavoice

Σπουδαία πρόκριση! Ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Europa Conference League

otavoice

ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ για τα οικοδομικά ύψη: Ο ΝΟΚ δεν βελτιώνεται πρέπει να καταργηθεί

otavoice

Α. Γκουτέρες: Η Μέση Ανατολή στο «χείλος του γκρεμού»- Η Γάζα μια «ανθρώπινη κόλαση»

otavoice

Το «παζάρι» Ισραήλ με ΗΠΑ – «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα ως αντάλλαγμα περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

otavoice