OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Καθηγητής Κούβελας: “Το εμβόλιο δεν σώζει, υπάρχει φάρμακο που σώζει αδειοδοτημένο και στην Ελλάδα”

Σε νέα ραδιοφωνική του παρέμβαση στον Focus FM, ο γνωστός  καθηγητής – διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, εκφράζει την έκληξη του γιατί δεν υπάρχει ΑΚΟΜΗ κινητοποίηση των αρχών στην χρήση φαρμάκου που έχει αδειοδοτηθεί στις 9 Νοεμβρίου για την χώρα μας.

Ο κ. Κούβελας μιλά για το φάρμακο – αντίσωμα, bamlanivumab το οποίο πήρε και ο πρόεδρος Τραμπ που μπορεί να δώσει αποτελεσματική λύση και να σωθούν ζωές. Είναι ένα ισχυρό αντίσωμα που απενεργοποιεί τις ακίδες του κορονοϊού, είπε ο καθηγητής . Μάλιστα το παρομοίωσε με το γνωστό παιχνίδι Πάκμαν, που τρώει ότι βρει μπροστά του, για να καταδείξει την αποτελεσματικότητα του.

Το κρίσιμο και άμεσο είναι το φάρμακο είπε απατώντας στο θέμα εμβολιασμού. Το εμβόλιο δεν σώζει, ανέφερε. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ακόμη και σήμερα δεν έχουν καλέσει από τις ελληνικές αρχές την εταιρία που έχει την διαχείριση του φαρμάκου στη χώρα μας.

Το ερώτημα που γεννάται είναι , εισαγγελέας ακούει; Γιατί εδώ υπάρχει δόλος που εκθέτει τις αρχές και θέτει σε κίνδυνο την  δημόσια υγεία, ενώ καθημερινά θρηνούμαι εκατόμβες νεκρών.

https://youtu.be/vqMKK7458dE

Σχετικά Άρθρα

ΥΠΕΞ Κίνας: Η ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ θα διορθώσει μια αδικία

otavoice

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας

otavoice

Ιράκ: Ένας νεκρός από έκρηξη σε στρατιωτική βάση φιλοϊρανικής οργάνωσης

otavoice

ΥΠΕΞ Ιράν για το πλήγμα στην Ισφαχάν – «Έμοιαζαν με παιχνίδια, όχι με drones»

otavoice

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Ισημερινός λόγω ενεργειακής κρίσης

otavoice

Πώς υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα- Μέχρι πότε πρέπει να εξοφληθεί

otavoice