Αήθης επίθεση Σύψα κατά της Εκκλησίας: «Κατώτερη των περιστάσεων»

Οι μάσκες των αρνητών και πολέμιων της πίστης, έπεσαν. Προκαλεί για μια ακόμη φορά ο μόνιμος θαμώνας των τηλεοπτικών παραθύρων λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής για τον κορονοϊό, καθηγητής Νίκος Σύψας.  Κουνάει το δάκτυλο ένας από τους διαχειριστές του μπάχαλου στη χώρα , για να στοχοποιήσει Εκκλησία και κοινωνία που βιώνουν μια επικοινωνιακή τρομοκρατία.

O κ. Σύψας σε ένα παραλήρημα που έβγαλε απίστευτο μένος κατά της Εκκλησίας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι «η εκκλησία στο δεύτερο κύμα είναι πολύ κάτω από τις περιστάσεις». 

«Πρέπει να κάνει το καθήκον της», είπε συμπληρώνοντας πως «τα γεγονότα που είδαμε δεν τιμούν την εκκλησία».

«Πρέπει να τηρήσουν τα μέτρα. Προέχει η δημόσια υγεία. Η εκκλησία να μην εκθέσει τους πιστούς σε κανέναν κίνδυνο», είπε ο διάσημος  τηλε-αστέρας ολοκληρώνοντας την αηθή και προσβλητική επίθεση του κατά της Ορθοδοξίας.

Είναι σαφές πλέον ότι στα κέντρα λήψης των αποφάσεων επικρατεί μια συγκεκριμένη ομάδα αρνητών της πίστης, που τρομοκρατούν επιδημιολογικά για να χτυπήσουν το κύρος της Ορθοδοξίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο καθηγητής Τσιόδρας, επέλεξε να μην είναι στο προσκήνιο μετά το πρώτο κύμα της επιδημίας, ερχόμενος προφανώς σε ρήξη με τέτοιες νοσηρές νοοτροπίες.

 
Σχολιάστε