OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Χρυσοχοϊδης: Έδωσε άδεια στο ΚΚΕ και έβαλε δεσμοφύλακες στον Άγιο Ανδρέα

Μια εικόνα που δεν μας τιμά. Περιπολικά φυλάνε τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Ανδρέα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, για να μην πλησιάσουν οι πιστοί, ούτε εξ αποσπάσεως.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος κατέβηκε στην Πάτρα και την κήρυξε σε ειδικό καθεστώς θρησκευτικού αποκλεισμού για την ημέρα εορτασμού του πολυούχου Αγίου Ανδρέα, ζητώντας από τις τοπικές αρχές να εφαρμόσουν αυστηρά τις εντολές του, η περιοχή πέριξ του ναού θυμίζει “εμπόλεμη ζώνη”.

Πρωτοφανή σπουδή επέδειξε για μια ακόμη φορά η ηγεσία του ΠΡΟ.ΠΟ την ίδια ώρα που μερικές ημέρες πριν ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σπάζοντας την κυβερνητική απαγόρευση, έδωσε άδεια (σαν κυβερνήτης) στα μέλη του ΚΚΕ να πραγματοποιήσουν πορεία (300 άτομα περίπου) έξω από την αμερικανική πρεσβεία, όπου μετά για τα μάτια του κόσου ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια να καλύψουν την προκλητική συμφωνία Χρυσοχοϊδη – Κουτσούμπα. Το ίδιο έπραξε και για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια αντίστοιχη εκδήλωση την ημέρα του Πολυτεχνείου, παρουσία 60-80 περίπου ατόμων.

Απομακρυνθείτε από τον Άγιο Ανδρέα

Αλήθεια στον Ιερό Ναό τον μεγαλύτερο της χώρας εντός και εκτός, δεν θα μπορούσαν να παραστούν με μάσκες και αποστάσεις περιορισμένος αριθμός πιστών, που θα καθόριζε η Μητρόπολη Αχαϊας; Μια συμβολική παρουσία. Όχι πως θέλουμε να είμαστε σε ναούς για να πιστεύουμε (αυτό νομίζουν όσοι επιχειρούν να μας απομακρύνουν), αλλά γιατί η πολιτεία πρέπει να δείχνει ότι σέβεται την επίσημη θρησκεία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Για την θρησκετική εορτή δεν υπάχρει αντίστοιχη ευαισθησία, με το προοδευτικό τσούρμο. Η Εκκλησία είναι το εύκολο θύμα γιατί δεν αντιδρά. Δεν έχει κομματικό στρατό με κοντάρια και κράνη, δεν έχει κουκουλοφόρους με μολότοφ, δεν έχει Ρουβίκωνα, δεν έχει ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ. Έχει μια Ιερά Σύνοδο, που η πολιτεία την διαχειρίζεται σαν τον τελευταίο σύλλογο της Άνω Ραχούλας. Μια Ιερά Σύνοδο που αδυνατεί να σταθεί απέναντι στις ορέξεις κάποιοων κύκλων και να απαιτήσει σεβασμό και ισονομία.

Να παρθούν μέτρα ,όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, κύριε Χρυσοχοίδη, που δεν βρήκες χρόνο να διαβάσεις τα μνημόνια που ψήφιζες, αλλά να παρθούν με ισονομία και σεβασμό. Δεν μπορεί να επιλέγεις με πολιτικά κριτήρια την εφαρμογή των μέτρων.Δεν μπορεί οι νόμοι να ισχύουν αλα κάρτ.

Δεν μπορεί να έχουν ήδη τιμωρηθεί αυστηρά και με συνοπτικές διαδικασίες 8 κτηνοτρόφοι στη Θεσσαλία και ο αγαπημένος σας πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός να παραμένει στο απυρόβλητο (παραγγέλθηκε μια προκαταρκτική έρευνα που θα καταλήξει στο αρχείο) έχοντας διαπράξει την ίδια ακριβώς παράβαση.

Ούτε μπορεί να συνεχίζεται απρόσκοπτα το επαγγελματικό ποσόδφαιρο, επειδή το επιβάλει η NOVA και οι επιχειρηματίες-πρόεδροι και καθημερινά να ανακονώνονται κρούσματα σε ποδοσφαιριστές. Αυτοί δεν επιβαρύνουν το επιδημιολογικό φορτίο;

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice