OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Tigran Abrahamyan: “Οι Αρμένιοι θα συνεχίσουν να ζουν στο Artsakh”

Είναι η επιθυμία μου, το όνειρό μου οι φίλοι μου, οι άνθρωποι και οι συμπατριώτες μου που ζουν στο Artsakh να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο Artsakh, στα σπίτια τους, το συντομότερο δυνατό. Ο πρώην σύμβουλος του προέδρου του Artsakh, Tigran Abrahamyan έγραψε για αυτό το θέμα στη σελίδα του στο Facebook

Συγκεκριμένα, σημείωσε. “Όταν ο Πρόεδρος του Artsakh και ο Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Αρμενίας ζητούν την επιστροφή τους, πρέπει να απαντήσουν σε μερικές σημαντικές ερωτήσεις.

Πρώτον, πού θα επιστρέψουν οι κάτοικοι των χαμένων, παραδομένων περιοχών, όπως ο Hadrut ή ο Kashatagh, ποια θα είναι η μοίρα τους, πού θα ζουν και ούτω καθεξής;

Δεύτερον, πού πρέπει να επιστρέψουν οι συμπατριώτες μας, των οποίων οι οικισμοί δεν έχουν παραδοθεί, αλλά τα σπίτια τους καταστρέφονται;

 

Nicole, πριν από την κλήση επιστροφής σας, θα έπρεπε να έχετε ήδη βρει τα κατάλληλα χρήματα με οργανωμένο τρόπο, οι κατασκευαστικές εταιρείες θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης στο Artsakh μετά το επαίσχυντο έγγραφο της 9ης Νοεμβρίου.

Τρίτον, προτού πραγματοποιήσετε τις κλήσεις σας, θυμηθείτε ότι θα γίνουν πραγματικότητα εάν υπάρχει εμπιστοσύνη σε σας, και εάν υπάρχει εμπιστοσύνη σε εσάς, δεν θα μιλήσω. Σε άλλες περιπτώσεις, ο επιστρέφοντας θα επιστρέψει, ανεξάρτητα από το τι λέτε ή ανακοινώνετε.

Επαναλαμβάνω, για να μην χάσω εντελώς το Artsakh στις τρέχουσες συνθήκες, οι Αρμένιοι πρέπει να ζουν στο Artsakh, αλλά για αυτό πρέπει να δράσουμε πολύ γρήγορα, να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες · το πιο σημαντικό, οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι οι οικογένειές τους ζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Τίποτα δεν θα συμβεί με λέξεις και κλήσεις. Οι άνθρωποι πρέπει να δουν ότι ενεργείτε με τις λιγότερες ερωτήσεις που ανέφερα, τότε θα επιστρέψουν χωρίς καμία κλήση.

Οι άνθρωποι του Artsakh είναι ισχυροί, σταθεροί, προσκολλημένοι στη γη τους, μην αμφιβάλλετε. Οι Αρμένιοι θα συνεχίσουν να ζουν στο Artsakh.

Πηγή news.am

Σχετικά Άρθρα

ΚΚΕ για “Δικαστικό Χάρτη”: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που οδηγεί σε Δικαιοσύνη ακόμα πιο εχθρική, απρόσιτη και ακριβή

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μήνυση γονέα θύματος

otavoice

«Αδειάζει η κλεψύδρα» για τη Ράφα – Συνεδριάζει το πολεμικό συμβούλιο στο Ισραήλ

otavoice

Ρωσική αεροπορική επιδρομή στην περιοχή του Χάρκιβ με επτά τραυματίες

otavoice

Ισπανία: Με παραίτηση απειλεί ο Σάντσεθ – «Κόκκινη γραμμή» οι επιθέσεις στη σύζυγο του

otavoice

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού της Ντόρας ζητά ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Ιάσονα

otavoice