OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Σε πορεία σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ- Τεχεράνη: “Πολύπλοκη επιχείρηση η δολοφονία του Iρανού επιστήμονα”

Μπαρούτι μυρίζει μετά το νέο χτύπημα σε σημαίνων στέλεχος του Ιράν, με την Τεχεράνη να έχει δείξει ως εκτελεστές το Ισραήλ, με την συνδρομή των ΗΠΑ.

Ο ιρανός πυρηνικός επιστήμονας που δολοφονήθηκε την Παρασκευή είναι θύμα μίας «πολύπλοκης επιχείρησης» η οποία διεξήχθη «με στιλ και μέθοδο τελείως καινούργια«, δήλωσε σήμερα ανώτατος ιρανός αξιωματούχος κατηγορώντας μία εξόριστη αντικαθεστωτική οργάνωση και το Ισραήλ.

«Ηταν μία πολύπλοκη επιχείρηση με την χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού…», δήλωσε ο ναύαρχος Αλί Σαμχανί, γραμματέας του Ανωτάτου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν. Οι Μουτζαχεντίν του Λαού «πρέπει οπωσδήποτε να έχουν εμπλακεί», αλλά «το εγκληματικό στοιχείο σε όλα αυτά είναι το σιωνιστικό καθεστώς και η Μοσάντ».

Μετά το νέο χτύπημα εκφράζονται φόβοι ότι η Τεχεράνη θα απαντήσει για να εκδικηθεί με στόχο το Ισραήλ, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό. Σίγουρα η ανάπτυξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου UU Nimitz στον Περσικό Κόλπο , αμέσως μετά τη δολοφονία του Ιρανού επιστήμονα δεν είναι τυχαίο γεγονός,  ασχέτως αν αμερικανικές πηγές το απομπλέκουν και το τοποθετούν σε τακτικό επιχειρησιακό σχεδιασμό που συνδέεται με την αποχώρηση στα μέσα Ιανουαρίου των αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν.

Σχετικά Άρθρα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Ισημερινός λόγω ενεργειακής κρίσης

otavoice

Πώς υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα- Μέχρι πότε πρέπει να εξοφληθεί

otavoice

Γάζα: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι πέρασαν 276 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

otavoice

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: 343 εγκρίσεις την πρώτη εβδομάδα

otavoice

Εύθραυστη ηρεμία στη Μέση Ανατολή – «Γρίφος» τα επόμενα βήματα

otavoice

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία -Πλημμύρισαν δρόμοι στη Θεσσαλία

otavoice