Το πρόσωπο των εγκλημάτων Ερντογάν-Αλίεφ στην Αρμενία

Λένε ότι μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Αυτή η εικόνα ισοδυναμεί με ένα έγκλημα και είναι γροθιά στο στομάχι.

Ένα έγκλημα κατά του Αρμενικού λαού από τον ισλαμικό εξτρεμισμό, από τον παντουρκισμό. Τουρκία και Αζερμπαιτζάν δολοφονούν αμάχους, ενώ Αρμένιοι γίνονται θυσία για να προασπίσουν τα εδάφη τους. Η μικρή Αρμενοπούλα έχει την τύχη να είναι κόρη ενός ήρωα που σκοτώθηκε πολεμώντας στην πρώτη γραμμή του μετώπου, αλλά και την ατυχία να μείνει ορφανή και ο πόνος αποτυπώνεται στο πρόσωπο της , πάνω από το μνήμα του πατέρα της.

Την φωτογραφία που συγκλονίζει δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, του HellasFM της Νέας Υόρκης, θέλοντας να απαντήσει σε όσους τον ρωτάνε για ποιο λόγο ασχολείται δημοσιογραφικά με τέτοια ένταση με την Αρμενία και τα γεγονότα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Αναρτώντας την φωτογραφία σχολιάζει:

«Μία εικόνα θρυμματίζει την καρδιά μου σε 1000 κομμάτια! Μία εικόνα χίλιες μαχαιριές στην καρδιά! Με ρωτάτε κάποιοι γιαπί το έχω πάρει τόσο προσωπικά για την Αρμενία! Η Αρμενία όλη στο πρόσωπο αυτού του κοριτσιού!
One picture tears my heart apart! One picture, one thousand stabbings in my heart! For those who ask me why i care so much about ARMENIA…cause Armenia is the face of this girl!»
Σχολιάστε