Άγριες συμπλοκές και πετροπόλεμος μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα(βίντεο)

Άγριες συμπλοκές μεταναστών χθες βράδυ, στον Άγιο Παντελεήμονα. Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για μια ακόμη βραδιά ο προαύλιος  χώρος της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας. Πετροπόλεμος ανάμεσα σε αντιμαχόμενες συμμορίες, που χτυπήθηκαν σώμα με σώμα με καδρόνια και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές. Είναι τα νέα ήθη που μεταφέρουν από τις πατρίδες τους οι «πολιτισμικοί» αγροίκοι του Ισλάμ, που δεν σέβονται ούτε την ιερότητα του χώρου.

Η παρουσία της αστυνομίας δεν αποτρέπει την εκδήλωση αυτών των φαινομένων, μιας και η ατιμωρησία οδηγεί σε αποθράσυνση τους ταραξίες.

Σε μια χώρα με σωρεία προβλημάτων και με την τουρκική επιθετικότητα να χτυπάει κόκκινο, το φαινόμενο της κοινωνικής αποσύνθεσης εξαιτίας της ασύδοτης δράσης χιλιάδων παράνομων με παραβατική συμπεριφορά , απειλεί να τινάξει συθέμελα την κοινωνική ισορροπία και συνοχή.

Γκετοποιημένες περιοχές, εκδιωγμένοι οι μόνιμοι κάτοικοι ή κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ο βίαιος εποικισμός του κέντρου της Αθήνας , σε συνδυασμό με την αυξανόμενη εγκληματικότητα καθιστά απαγορευμένη ζώνη μεγάλο τμήμα την ίδια ώρα που μερικές εκατοντάδες μέτρα παραπέρα πολυδιαφημίζεται ο περιβόητος Μεγάλος Περίπατος και η αναβάθμιση της πλατείας Ομονοίας.

Για ποιους όμως; Για τις ορδές βαρβάρων που έχουν μετατρέψει σε τριτοκοσμικό γκέτο την Αθήνα;
Σχολιάστε