Σε πανικό ο εγκληματίας Ερντογάν καλεί σε μποϋκοτάζ των γαλλικών προϊόντων

Σε πανικό βρίσκεται ο εγκληματίας  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ή Γιαλατζί Πασάς μετά την στάση του Παρισιού και κάλεσε τον τουρκικό λαό να μποϊκοτάρει τα γαλλικά προϊόντα. Η ανακοίνωση του  του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν ότι ξεκινάει μια ολομέτωπη επίθεση στον ισλαμικό εξτρεμισμό και η ανάκληση του Γάλλου πρέσβη από την Άγκυρα έχουν οδηγήσει τον παρανοϊκό νεο-οθωμανό σε υστερικές κινήσεις.

«Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να είσαι μουσουλμάνος και να ζεις με τον ισλαμικό τρόπο ζωής στις δυτικές χώρες», δήλωσε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για το Mawlid an-Nabi (γέννηση του Προφήτη Μωάμεθ) στην Άγκυρα, θέλοντας να υποδυθεί τον ηγέτη του Ισλάμ. .

«Πιστεύω ότι τα θεσμικά όργανα της ΕΕ έχουν μεγάλη ευθύνη στην αντιμετώπιση της ισλαμοφοβίας. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την ισλαμοφοβία», είπε. «Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί πρέπει να καλέσουν τον Μακρόν, ο οποίος οδηγεί το αντι-μουσουλμανικό μίσος στην ήπειρο, να σταματήσει τις πολιτικές του», συνέχισε.

«Όπως στη Γαλλία μερικοί λένε ‘μην αγοράζετε τις τουρκικές μάρκες’, απευθύνομαι από εδώ στο έθνος μου: κυρίως μην προσέχετε τις γαλλικές μάρκες, μην τις αγοράζετε», δήλωσε ο Ερντογάν και βέβαια η Γαλλία τρόμαξε με τις απειλές.

Ο υποκινητής των αποκεφαλιστών  συνέκρινε τη μεταχείριση της οποίας τυγχάνουν οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη με τη μεταχείριση των Εβραίων πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και κατηγόρησε ορισμένους ευρωπαίους ηγέτες για «φασισμό» και «ναζισμό».

«Μια εκστρατεία λυντσαρίσματος, παρόμοια με αυτή που έγινε εναντίον των Εβραίων της Ευρώπης πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, διεξάγεται εναντίον των μουσουλμάνων», υποστήριξε κατά την ομιλία του ο Ερντογάν, αλλά δεν βρήκε να πει μια λέξη για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμουέλ Πατί και για τα εγκλήματα των τζιχαντιστών που υποθάλπει στη Συρία κατά των χριστιανών.

Η απόφαση των ΗΠΑ να κλείσουν όλα τα προξενεία στην Τουρκία δεν είναι τυχαία και ενισχύει τα σενάρια ότι ο Ερντογάν χρησιμοποιώντας το φανατικό ισλαμικό στοιχείο ετοιμάζει τρομοκρατικές ενέργειες κατά στόχων και πολιτών της Δύσης.

Πηγή: ΑΠΕ, Daily Sabah
Σχολιάστε