OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Πρωτοβουλία: Ένα τραγούδι-ύμνος για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι ο τελευταίος εθνομάρτυρας του Ελληνισμού. Δολοφονημένος από το Αλβανικό καθεστώς του Ράμα, συνέχεια των Χότζα-Αλία,  υποκινούμενο από τον αλβανικό ανθελληνισμό και τον παντουρκισμό, μαρτύρησε στα ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου. Όπως μαρτύρησαν και μαρτυρούν χιλιάδες Βορειοηπειρώτες, με τη βία του αλβανικού σκοταδισμού. 

Ο Κωνσταντίνος ήταν εμπόδιο στη διάλυση της ελληνικής κοινότητας, στην αλβανοποίηση ελληνικών εδαφών. Σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε το αποτρόπαιο έγκλημα που δυο χρόνια μετά παραμένει χωρίς ενόχους.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήραν οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες, διαδικτυακή ομάδα από την Πτολεμαϊδα με σημαντική εθνική δράση, για να τιμήσουν τον Εθνομάρτυρα και να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη του!

Να γραφτεί ένα τραγούδι- ύμνος στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, που θα αποτελέσει διαχρονική μνήμη και θα μεταλαμπαδεύσει τα ιδεώδη του μεγάλου Έλληνα.

Στο κάλεσμα τους οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες αναφέρουν:

Λένε πως οι άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά μόνο όταν σταματήσουν οι ζωντανοί να τους θυμούνται, να σταματήσουν δηλαδή να τους φέρνουν στη ΜΝΗΜΗ τους.
Εξου και η Ορθόδοξη πίστη μας πέραν των άλλων έχει “καθιερώσει” τα μνημόσυνα, ώστε να φέρνουμε όλοι εμείς οι ζωντανοί στη μνήμη μας τους ανθρώπους που έχουμε χάσει.
Ο λαός μας και η λαϊκή παράδοσή του, ήθελε τους νεκρούς του ήρωες, να τους κάνουν τραγούδια που διασώθηκαν μέχρι και τώρα, μνημονεύοντάς τους έτσι ανά τους αιώνες.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να ηρωποιούνται και να μνημονεύονται άνθρωποι που δεν είχαν την παραμικρή προσφορά στην Πατρίδα και κάποιοι να προσπαθούν να σβήσουν από τη μνήμη μας ανθρώπους που πρόσφεραν τη ζωή τους για την ΕΛΛΑΔΑ μας.
Ένας από αυτούς τους ανθρώπους ήταν και ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.
Έτσι λοιπόν οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες και με την βοήθεια όλων σας θέλουμε να πρωτοστατήσουμε ώστε να γραφτεί και να μελοποιηθεί ένα τραγούδι για τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ.
Για τον σκοπό αυτό ζητήσαμε τη βοήθεια του πατριώτη Κρητικού Κώστας Γοντικάκης όπου με χαρά δέχτηκε να φέρει εις πέρας το όλο εγχείρημα.
Γράψτε λοιπόν και στείλτε τους στοίχους σας για τον ΚΩΣΤΑ μας στο [email protected]
Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μαζί το καλύτερο “μνημόσυνο” για τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ.

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΑΣ
ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ
ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Εύθραυστη ηρεμία στη Μέση Ανατολή – «Γρίφος» τα επόμενα βήματα

otavoice

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice