Προεκλογικό πυροτέχνημα η απόπειρα δολοφονίας Μπάιντεν;

Μια είδηση που μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα κάνει λόγο για σχέδιο δολοφονίας του υποψήφιου Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν. Όπως τα στοιχεία που παρουσιάζονται και η χρονική στιγμή γεννούν πολλά ερωτηματικά αν είναι ένα αληθινό γεγονός ή μια καλοστημένη προεκλογική ιστορία, που αποσκοπεί να παρουσιάσει τον Τζο Μπάιντεν ως θύμα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο TMZ το FBI αναφέρει ότι άντρας από τη Βόρεια Καρολίνα ίσως σχεδίαζε τη δολοφονία του υποψήφιου προέδρου των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, αναφέρει το FBI

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες υπέβαλαν νομικά έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς γιατί ο Alexander Hillel Treisman – ο οποίος αρχικά συνελήφθη τον Μάιο για παιδική πορνογραφία – πρέπει να κρατηθεί εν αναμονή της δίκης. Μεταξύ των λόγων που το FBI θέλει να τον κρατήσει στην φυλακή είναι μια πιθανή συνωμοσία για τη δολοφονία του υποψηφίου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι ομοσπονδιακοί ισχυρίζονται ότι ο Treisman έκανε ένα…γκάλοπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρωτώντας αν πρέπει να σκοτώσει τον Μπάιντεν, ενώ αναφέρεται ότι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Wendy’s, μια περιοχή που απέχει 4 μίλια από το σπίτι του Μπάιντεν. Βέβαια αν κάποιος σχεδίασε την δολοφονία Μπάιντεν το τελευταίο που θα έκανε ήταν να οργανώσει διαδικτυακή δημοσκόπηση για το εγχείρημα του. Μόνο και μόνο αυτό το στοιχείο δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και σκιαγραφεί μια ιστορία που μυρίζει, παρακράτος.

Σύμφωνα με το TMZ, το FBI ισχυρίζεται λένε ότι τον Μάιο βρήκε το φορτηγό του Treisman γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά, 509.000 δολάρια , βιβλία για επιβίωση και κατασκευή βομβών και σχέδια με τη σβάστικα και αεροπλάνα που συντρίβουν κτίρια, ενώ ανακάλυψαν και άδειες οδήγησης από 3 διαφορετικές πολιτείες. Παράλληλα, οι αναζητήσεις του Treisman στο διαδίκτυο μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2020 περιλάμβαναν πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του Μπάιντεν.

Προφανώς μιλάμε για κάποιο παρανοϊκό-ανώμαλο ή για μια καλοστημένη προεκλογική επιθεώρηση, με προφανή σκοπιμότητα.

 
Σχολιάστε