Μηχανοκίνητη πορεία για το Ιστορικό ΟΧΙ και στον Πύργο Ηλείας

Μηχανοκίνητη πορεία για να αποδοθεί τιμή στο Ιστορικό ΟΧΙ κατά του φασισμού και του ναζισμού διοργανώνεται αύριο πρωί στην πρωτεύουσα της Ηλείας, όπως και σε δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας.

Μετά την απαγόρευση των παρελάσεων λόγω των μέτρων για την επιδημία του κορονοϊού, η διοργάνωση από πολίτες μηχανοκίνητων πορειών, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Στον Πύργο το κάλεσμα έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Χάρης Μιχαλακόπουλος και με ανακοίνωση του που αναφέρει:

«Μετά την παγερή αδιαφορία όλων των αρχών του τόπου, μετά την θλιβερή σιωπή που παρουσιάζει η πόλη μας και τα χωριά μας, με την απουσία σημαιών κλπ, θεωρώντας ότι είναι χρέος μας η έστω και ελάχιστη τιμή στους ήρωες της πατρίδας μας, επειδή δεν είμαι και δεν νιώθω υποτακτικός στο Δ Ράιχ της Μέρκελ, και όπως οι πρόγονοί μας πολέμησαν το Γ Ράιχ του Χίτλερ και τον φασισμό του Μουσολίνι, νιώθω  υποχρεωμένος έστω και στο ελάχιστο να τιμήσουμε την μνήμη τους.

Δίνουμε ραντεβού έξω από το στάδιο Χαρ. Βιλαέτης, με πορεία προς τον Πύργο.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται, να παραστεί στις 11π.μ. της 28ης Οκτωβρίου με το αυτοκίνητό του ή το μηχανάκι του και με μόνο έναν συνοδηγό που θα κρατάει μια ελληνική σημαία.Θα κάνουμε διέλευση στον Πύργο, Πατρών και Ερμού (χωρίς κόρνες- δεν πρόκειται για πανηγύρι, αλλά  για απόδοση τιμών).

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κομματικής μπλούζας, σημαίας και διαφόρων ειδών τρικάκια ή φειγ βολάν.

Όποιος έρθει με τέτοια θεωρείται προβοκάτορας κι έτσι θα αντιμετωπιστεί.

Δέκα λεπτά σιωπηλής απόδοσης τιμών είναι καλύτερο από το τίποτα που επιβάλλουν οι υποτακτικοί της Μέρκελ και των Βρυξελλών.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Χάρης Μιχαλακόπουλος, Δημοτικός σύμβουλος Πύργου
Σχολιάστε