Μήνυμα ελπίδας και νίκης από την Αρμενία: Παντρεύτηκαν στο βομβαρδισμένο ναό στο Σούσι

Ο Οβίκ και η Μαριάμ νίκησαν την φρίκη του πολέμου και έδωσαν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από την βομβαρδισμένη εκκλησία, στο πολύπαθο Αρτάχ.

Ο πολεμιστής άφησε την πρώτη γραμμή για μερικές ώρες και βρέθηκε δίπλα στην αγαπημένη του, θέλοντας έτσι να δώσει το στίγμα ότι η ζωή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ συνεχίζεται ακόμη και μέσα σε αυτό το πολεμικό κλίμα, με τους εισβολείς Αζέρους να απειλούν την ζωή τους και την ανεξαρτησία της πατρίδας τους.

Ο πόλεμος για τους Αρμένιους είναι μια σκληρή δοκιμασία, αλλά η γενναιότητα και η πίστη τους χαλυβδώνουν απέναντι στις ορδές ισλαμιστών μισθοφόρων.

Οι εικόνες από τη γαμήλια τελετή μέσα στον βομβαρδισμένο ναό του Σουσί, είναι συγκλονιστικές. Η νύφη (Μαριάμ) ντυμένη στα λευκά, ενώ ο γαμπρός (Οβίκ), ντυμένος με στολή παραλλαγής. Όπως γράφει στα Ελληνικά και στα Αρμένικα, σε ανάρτηση του ο Zavarian Getron : «Η Νίκη και το Μέλλον ανήκει στο Αρτσάχ. Γαμήλια τελετή στον βομβαρδισμένο ναό του Σουσί. Η απαρχή μιας νέας ζωής, έτσι όπως αρμόζει στους Αρμένιους. ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ! Η νίκη είναι δική μας.»

Να ζήσετε Οβίκ και Μαριάμ!!! Σε ένα ελεύθερο Αρτσάχ!!!
Σχολιάστε