Έκλεισε η γέφυρα του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη για την Αρμενία (βίντεο)

Έκλεισε η πασίγνωστη γέφυρα Brooklyn Bridge, της Νέας Υόρκης μετά από συμβολική κατάληψη που έκαναν μέλη της Αρμενικής κοινότητας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα Αζέρων και Τούρκων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Μανχάταν, όπου χιλιάδες Αρμένιοι και Έλληνες βροντοφώναξαν ότι το Αρτσάχ είναι Αρμενικό, σε μια εντυπωσιακή κίνηση , όπως μας μεταδίδει ο δημοσιογράφος του HELLAS FM Δημήτρης Φιλιππίδης, μέλη της Αρμενικής κοινότητας απέκλεισαν μια από της κεντρικές γέφυρες της Νέας Υόρκης στο Μπρούκλιν, με οχήματα που είχαν μηνύματα, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η συμβολική κίνηση που έδειξε αποφασιστικότητα αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για τα όσα δραματικά και εγκληματικά συμβαίνουν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και εκατομμύρια κόσμος ενημερώθηκαν για το αληθινό πρόσωπο των τρομοκρατών Αλίεφ-Ερντογάν. Μέσα στην καρδιά της Νέας Υόρκης Αρμένιοι και Έλληνες έστειλαν ηχηρό μήνυμα στους επίδοξους εγκληματίες, ότι ο αγώνας συνεχίζεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέχρι την τελική νίκη.

Εικόνες από το τεράστιο μποτιλιάρισμα που προκάλεσε η συμβολική κατάληψη της Brooklyn Bridge.

 

 
Σχολιάστε