Αποκάλυψη: «Έλληνας» ποντιακής καταγωγής ο επικεφαλής του Αζέρικου λόμπι στις ΗΠΑ

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησαν οι δημοσιογράφοι Kirkor Tsakitzian και Δημήτρης Φιλιππίδης από τον HellasFM της Νέας Υόρκης. Καριέρα πάνω στο αίμα των Αρμενίων χτίζει ο Ελληνικής καταγωγής Μαρκ Ταβλαρίδης που εμφανίζεται να ηγείται στο Αζερικό Λόμπι των ΗΠΑ.

Ποντιακό όνομα. Τι ειρωνεία, να βρίσκεται στην ίδια πλευρά με αυτούς που δολοφόνησαν 350 χιλιάδες Ποντίους. Γιος ενός αγαπητού ιερέα στην Ομογένεια των ΗΠΑ, επέλεξε να μετατραπεί σε όργανο της κερδοσκοπίας και της τουρκικής θηριωδίας. 

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις , ο Ταβλαρίδης έχει αναλάβει εργολαβικά τη διαχείριση τεράστιων χρηματικών ποσών, προερχόμενων από Αζερικές κρατικές εταιρείες και τα σπρώχνει μέσω διαφημίσεων στα Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να γύρει η πλάστιγγα της ενημέρωσης προς την πλευρά του Αζερμπαϊτζάν, όσον αφορά στον πόλεμο του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ). Ο Ταβλαρίδης επίσης συμμετείχε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Κόσοβο, μέλος ομάδας πρώην Αμερικανών αξιωματούχων του περιβάλλοντος Κλίντον.

Η αποκάλυψη έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις στην ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ.

Ο Ελληνισμός ανέδειξε ηρωικές μορφές, είχε και έχει εφιάλτες.
Σχολιάστε