OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αλητεία: Εκτεταμένη επίθεση Αζέρων με drone, πριν αρχίσει η εκεχειρία

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Αρμενικά μέσα ενημέρωσης εντάθηκαν τις τελευταίες ώρες οι επιθέσεις των Αζέρων στο Αρτσάχ.
Σε μια άνανδρη και προκλητική ενέργεια και ενώ είχε επιτευχθεί συμφωνία , οι δολοφόνοι ισλαμιστές του Αζερμπαϊτζάν λίγο πριν τις 12 όπου ξεκινάει η εκεχειρία που συμφωνήθηκε στη Μόσχα, έχουν εξαπολύσει μια εκτεταμένη επίθεση με drone (UAV) προς τις αμυντικές γραμμές του στρατού της Αρμενίας στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ), οι οποίες αντιστέκονται σθεναρά και αποκρούουν μέχρι στιγμής όλες τις επιθέσεις.

«Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσαν επίθεση στις 12.05», δηλαδή μετά την έναρξη της εκεχειρίας που είχε οριστεί για το μεσημέρι, τοπική ώρα (11.00 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας.

«Πριν από μερικά λεπτά, το Αζερμπαϊτζάν έπληξε και πάλι ζώνες αμάχων του Στεπανακέρτ με πυραύλους», δήλωσε μέσω του Twitter ο Αρτάκ Μπελγκαριάν, ο μεσολαβητής αυτής της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τα θύματα.

Όπως μεταφέρει ο αρμενικής καταγωγής δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν, απομένει να δούμε, αν από τις 12 το μεσημέρι της 10ης Οκτωβρίου, που αρχίζει να ισχύει η συμφωνία, αν θα εφαρμόσουν οι Αζέροι τα συμφωνηθέντα ή όχι.

Σε αντίθετη περίπτωση, τα πράγματα θα πάρουν μια άλλη τροπή και μένει να δούμε η Ρωσία τι θα πράξει, απέναντι σε ένα αφερέγγυο συνομιλητή, που έφυγε από το τραπέζι δίνοντας τα χέρια και μόλις γύρισε την πλάτη, πάτησε ξανά τη σκανδάλη και μαζί τη συμφωνία που είχε υπογράψει.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέπλο αφρικανικής σκόνης «πνίγει» τη χώρα

otavoice

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα -Ανελέητο σφυροκόπημα

otavoice

Καθαρίζει η ατμόσφαιρα από το βράδυ και τα δυτικά

otavoice

Ευρωεκλογές-Επιστολική ψήφος: Στις 121.000 εγγραφές – Βήμα βήμα η διαδικασία διαλογής

otavoice

Εμπραχίμ Ραΐσι: Ισραηλινή επίθεση σε ιρανικό έδαφος θα σβήσει το «σιωνιστικό καθεστώς»

otavoice

Κουτσούμπας από Μόντρεαλ: Δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού

otavoice