OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μάσκες για “κύκλωπες και ελέφαντες” στους μαθητές – Σάλος στα social media

Σάλος  στα social media με το μέγεθος των μασκών που δόθηκαν στους μαθητές Η χρήση μάσκας έχει γίνει υποχρεωτική για τους μαθητές, που καλούνται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Μετά την απόφαση να γίνει μαζική παραγωγή με κρατική επιχορήγηση,το Υπουργείο Εσωτερικών έτρεξε την διαδικασία και η ΚΕΔΕ ανέλαβε μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια να βγάλει εις πέρας την προμήθεια και αποστολή των μασκών στα σχολεία.

Φαίνεται όμως ότι κάτι πήγε στραβά στις διαστάσεις που έδωσε η επιτροπή των επιστημόνων( απορίας άξιον)  και οι μάσκες που παρέλαβαν σήμερα οι μαθητές ήταν γιγάντιων διαστάσεων.

Έτσι  εδώ και λίγα λεπτά έχει στηθεί ένα μεγάλο «πάρτι» στα social media με τις μάσκες που μοιράστηκαν σήμερα στους μαθητές. Μάσκες, οι οποίες δεν καλύπτουν μόνο τη μύτη και το στόμα… Αλλά και τα μάτια και το κεφάλι!Μάσκες που δημιουργούν ακόμη και σε ενήλικες πρόβλημα όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Λίγες ώρες μετά τον Αγιασμό στα σχολεία, «τσουνάμι» παραπόνων από γονείς έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με τους οποίους οι μάσκες που μοιράστηκαν στα παιδιά τους είναι τεραστίων διαστάσεων.

Κάποιοι μάλιστα τις παρουσιάζουν και τις σχολιάζουν ποικιλοτρόπως: “Μάσκες για κυκλωπάκια”, “μάσκες αερόστατο”, “μάσκες -σακούλες για σούπερ μάρκετ”, “μάσκες μπούργκα”, “μάσκες για ληστείες”, “μάσκες για ιπποπόταμους”,”μάσκες για τέντες” ….

Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice

Ερυθρός Σταυρός: Ανέφικτη η εκκένωση της Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες

otavoice