Αθλιότητα Τσαβούσογλου-Το σκουπίδι μιλά για ελληνική καταπίεση στην Ανατολία

Διαγωνισμό αθλιότητας προκλητικότητας και παραχάραξης της ιστορίας δίνουν τα κορυφαία στελέχη του καθεστώτος Ερντογάν. Με συνεχείς εμπρηστικές δηλώσεις έχουν δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα που οδηγεί την κατάσταση στα άκρα, στοχεύοντας να δημιουργήσουν φοβικά σύνδρομα στην περιοχή για να κερδίσουν εκβιαστικά αυτά που επιδιώκουν να υφαρπάξουν.

Σήμερα το σκουπίδι του υπουργείου Εξωτερικών της Άγκυρας, ο Μελβούτ Τσαβούσογλου , με αφορμή  την επέτειο κατάληψης της Σμύρνης, από τους εγκληματίες νεότουρκους έκανε λόγο για καταπιεσμένους που ελευθερώθηκαν. Οι δολοφόνοι 350.000 Ελλήνων του Πόντου μιλάνε για καταπίεση. Αυτοί που κατακρεούργησαν γυναικόπαιδα,εγκλήματα που μόνο με τους ΝΑΖΙ μπορεί να συγκριθούν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο αλητάκος της Άγκυρας ανέφερε ότι «Σαν σήμερα, πριν από 98 χρόνια, δεν σώθηκε μονάχα η Σμύρνη από την ελληνική καταπίεση, αλλά ολόκληρη η Ανατολία. Η Ελλάδα καταδικάστηκε σε αποζημιώσεις. Επίσης, αυτοί που εμπιστεύτηκαν άλλους, απογοητεύτηκαν στο τέλος. Τιμάμε τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους μάρτυρές μας και τους βετεράνους του Πολέμου της Ανεξαρτησίας μας». Για να γίνει πιο επικοινωνιακός ο ντενεκές που απειλεί εξ αποστάσεως ,στόλισε το  tweet,  με μία εικόνα με Τούρκους στρατιώτες να κρατούν την τουρκική σημαία στην Σμύρνη.

Ούτε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ παρέλειψε να κάνει και αυτός αντίστοιχη αναφορά, ισχυριζόμενος πως : «Αυτοί που θέλουν να βλάψουν τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και αυτοί που προκαλούν στο Καστελόριζο, ας δουν σήμερα την αποφασιστικότητα που δείξαμε στη Σμύρνη».

Δεν ξεχνάμε βέβαια τις δηλώσεις περί συνωστισμού στη Σμύρνη από τους τουρκόφιλους των Αθηνών. 

Αυτό είναι  το tweet του Μελβούτ Τσαβούσογλου:
Σχολιάστε