OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Στους 230 οι νεκροί στη χώρα-Κατέληξαν δυο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη

Στους 230 ανέρχονται οι νεκροί στη  χώρα από τις επιπλοκές του νέου κορονοϊού. Τελευταίο θύμα μια 74χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου» και δυστυχώς  κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η 74χρονη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Επίσης την νύχτα κατέληξε μια 81χρονη,  που νοσηλευόταν με κορονοϊό και άλλα νοσήματα, στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Χθες ο ΕΟΔΥ, ανακοίνωσε  217 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 7.075, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. 1667 (23.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.353 (47.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 24 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 63 ετών. 8 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 50.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 136 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Η επιστημονική κοινότητα μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων συνιστά στους πολίτες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα ,να προστατεύονται οι ευπαθείς ομάδες έτσι ώστε  για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο γενικού lock down.

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice