Προκαλεί ο Τσαβούσογλου για το ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας χωρίς να λογαριάζει τον «ξενοδόχο»

Σε ελληνοτουρκική αναμέτρηση με ύψιστη εθνική σημασία αναγάγει η κυβέρνηση Ερντογάν την επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας «Milliyet»ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσέμπι και του εξέφρασε την στήριξη της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως «είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε είδους στήριξη κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια σχολίασε πως «φυσικά η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί τομείς, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα εκείνη τη μέρα». Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι διοικούντες την τουρκική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου η μετάβαση στην Ελλάδα να γίνει μα ασφάλεια.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο ο Τσαβούσογλου και θα του βγεί ξινή η επίσκεψη γιατί τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο δικέφαλος του Βορρά.

 
Σχολιάστε