Νέα αλητεία Ερντογάν: «Ελλάδα-Γαλλία θα πληρώσουν το τίμημα εξαιτίας των ανίκανων ηγετρών τους»

Αποθαρσύνθηκε πλήρως ο μακελάρης παρανοϊκός απόγονος του Οθωμανισμού και συνέχισε το παραλήρημα του με νέες ακραίες δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, αλλά και της Γαλλίας.Στο στόχαστρο του θρασύδειλου πρωην τρόφιμου των φυλακών της Κωνσταντινούπολης, Μακρόν, Μητσοτάκης αλλά και τα πολιτικά κόμματα εξουσίας στις δυο χώρες.

Όπως αναφέρει η  sigmalive.com, ο Ερντογάν, μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής σε τελετή απονομής διπλωμάτων σε πτυχιούχους στρατιωτικής σχολής, είπε: «Προκαλούμε τους εχθρούς μας, στην ξηρά, τη θάλασσα, τον αέρα. Θα δεχτεί ο ελληνικός λαός ό,τι τους συμβεί στο κεφάλι εξαιτίας των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους; Ο γαλλικός λαός ξέρει τι τίμημα θα πληρώσει εξαιτίας των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους;»

«Το πραγματικό ερώτημα είναι, μπορούν αυτοί που στέκονται μπροστά μας στη Μεσόγειο να κάνουν τις ίδιες θυσίες; Η Τουρκία δεν υπήρξε ποτέ επιθετικό κράτος σε όλη την ιστορία της, είναι ένα από τα σπάνια σημεία μη αποικιακού κράτους. Έχουν δει την αποφασιστικότητά μας όταν είναι να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας. Και στο τραπέζι και στο πεδίο δεν το σκάμε από τους αγώνες. Για την ανεξαρτησία μας και την ανεξαρτησία η Τουρκία ποτέ δεν ήταν χώρα που επιτίθετο σε άλλες χώρες» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Ο Αύγουστος έχει πάρει τη θέση του στην ιστορία μας ως μήνας νικών. Στη Δύση, κερδίσαμε πολλές νίκες, από την κατάκτηση του Βελιγραδίου έως την Κύπρο\ Η μεγάλη νίκη σήμερα είναι ένα δώρο του Αυγούστου στο έθνος μας» κατέληξε.

Πάντως σκυλί που γαβγίζει να μην το φοβάστε…. αν έχει τα κότσια εδώ είμαστε!!!!
Σχολιάστε