Η έξαρση του κορονοϊού φέρνει ξανά στις οθόνες το δίδυμο Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Επανέρχεται το δίδυμο της ενημέρωσης Τσιόδρα- Χαρδαλιά δείγμα του ότι η κατάσταση με την επιδημιολογική κρίση τείνει να ξεφύγει και να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται πλέον  δύο φορές την εβδομάδα.

Συναγερμό έχει σημάνει στην κυβέρνηση και στις υγειονομικές αρχές η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού από τα συνεχόμενα τριψήφια νούμερα που καταγράφονται εδώ και αρκετές ημέρες και που έχουν προβληματίσει τους λοιμωξιολόγους, με αποτέλεσμα να επιστρατεύεται ξανά το δίδυμο Τσιόδρα – Χαρδαλιά, σε μια προσπάθεια να δοθεί το μήνυμα της κρισιμότητας της κατάστασης και να αφυπνιστούν οι πολίτες.
Στις οθόνες μας  επιστρέφει μετά από τρεις μήνες ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, σε τακτική ενημέρωση για τις εξελίξεις της νόσου, με τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά. Η ενημέρωση από τον καθηγητή και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων αναμένεται να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη – Πέμπτη ή Τρίτη – Παρασκευή. Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

 
Σχολιάστε