ΕΛΙΑΜΕΠ: Οι ελληνόφωνες προτείνουν τον Αρχιέρεα Σημίτη για εθνικό διαπραγματευτή στη Χάγη

Το γνωστό Ίδρυμα για τις εθνικά μειοδοτικές θέσεις ΕΛΙΑΜΕΠ που αποτελεί το μακρύ χέρι των κέντρων που απεργάζονται την Εθνική Κυριαρχία σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της έγκυρης εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, προτείνει για εθνικό διαπραγματευτή στη Χάγη , τον πρώην πρωθυπουργό και αρχιτέκτονα του γκρίζου Αιγαίου Κώστα Σημίτη. Είναι σαν να στέλνεις τον Εφιάλτη να διαπραγματευτεί με τον Ξέρξη τις Θερμοπύλες.

Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ με άρθρο του ο ειδικός σύμβουλος του Ιδρύματος πρέσβυς Γ. Κακλίκης , παρομοιάζει τον Αρχιερέα της Διαπλοκής στη χώρα,με τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Να συρθεί η χώρα στη Χάγη είναι ο πόθος του ΕΛΙΑΜΕΠ που εκφράζει την βούληση γνωστών ανθελληνικών κέντρων και του σάπιου πολιτικού κατεστημένου στη χώρα. Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, συνδιαχείριση με την Τουρκία να μοιράσουμε τις θάλασσές μας γιατί δεν μας ανήκουν, είναι η γραμμή των αλλοτριωμένων εθνικών καρκινωμάτων που ενισχύουν την προκλητικότητα του Ερντογάν και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να είναι τοποτηρητές μιας οθωμανικής επαρχίας.

Να συρθεί η χώρα στη Χάγη θέλει το σύστημα για να συζητήσουμε επί των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Να χάσουμε απριόρι. Να απωλέσουμε εθνική κυριαρχία, όπως στις Πρέσπες.

Μια τέτοια επιλογή από το Μέγαρο Μαξίμου θα πυροδοτούσε τεράστιες αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό σύστημα, αλλά κυρίως στην κοινωνία που ξέρει τι σημαίνει Σημίτης και ΕΛΙΑΜΕΠ και θα ήταν η απαρχή πολιτικής και κυβερνητικής κατάρρευσης.

Βγήκαν οι σκελετοί στην επιφάνεια…. ο πωλητής των Ιμίων να διαπραγματευτεί εθνική κυριαρχία.
Σχολιάστε