Απειλεί με πόλεμο: Ερντογάν σταμάτα να γαβγίζεις- Κάντο αλλιώς ρούφα το …τσάι σου

Εμπρηστικός για μια ακόμη φορά ο παραληρών τρομοκράτης της Άγκυρας. Ευθεία απειλή πολέμου, που έχει γίνει σήριαλ οθωμανικής κωμωδίας. Η καθολική κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας στα επεκτατικά σχέδια του αναβιωτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η κοινή στρατιωτική σύμπλευση Ελλάδας- Κύπρου και ευρωπαϊκών κρατών , όπως η Γαλλία και η Ιταλία αλλά και η άρνηση των ΗΠΑ έχουν οδηγήσει τον Ερντογάν σε ένα μοναχικό δρόμο που οδηγεί στη σύγκρουση και στην ταπείνωση. Αν περιμένει ενεργή στρατιωτική στήριξη από το Βλαδίμηρο… θα περιμένει αιώνια!!!  Όταν μιλάς με τους ΕΛΙΑΜΕΠ αυτά παθάινεις… Ταγίπ!!!

Αν είσαι ισχυρός γιατί δεν το κάνεις και γαβγίζεις;  Ή έρχεσαι ή ρούφα το τσάι σου…. 

Επανέλαβε και σήμερα τις απειλές του, ευρισκόμενος σε νευρική κρίση και ανέφερε πως «Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Καλούμε τους συνομιλητές μας να συνέλθουν. Δεν έχουμε βλέψεις και εδαφικές διεκδικήσεις αλλά κάποιοι δοκιμάζουν την υπομονή μας. Θα αντιδράσουμε είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε στρατιωτικά. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί πληρώνοντας ακόμα και τίμημα. Αν κάποιοι θέλουν να μας αντιμετωπίσουν, ας έρθουν. Ειδάλλως ας φύγουν από την μέση»

Μετά τις απειλές του  Μελβούτ Τσαβούσογλου κατά τη  χθεσινή συνάντηση με το Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Χάικο Μάας  που τόνισε ότι «αυτή τη φορά δεν θα πρόκειται για ατύχημα, θα αναλάβουμε δράση και θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο», ο παρανοϊκός Σουλτάνος ανέβασε και άλλο το επίπεδο της έντασης.

Πόσο βλάκας; Ανιστόρητος: «Δεν αξίξει η Ελλάδα τη  Βυζαντινή Κληρονομιά» 

«Η Ελλάδα, που δεν αξίζει καν τη βυζαντική κληρονομιά, αρνείται να πάρει μαθήματα από την ιστορία και ενεργεί ως ψευτοεκβιαστής στον χώρο της Μεσογείου», τόνισε την ώρα που στις αγορές του χρήματος η τουρκική λίρα συνεχίζει να υποτιμάται έναντι του δολαρίου. Επίσης, έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι οι δηλώσεις αυτές έρχονται μόλις την επομένη της διαμεσολαβητικής προσπάθειας του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Χάικο Μάας και ενώ η ελληνική Βουλή αναμένεται να κυρώσει τις συμφωνίες για οριοθέτηση ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο, γεγονός που δείχνει ενόχληση αλλά και διεθνή απομόνωση.
Σχολιάστε