Επανέρχεται η ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό με Χαρδαλιά, αρχικά χωρίς Τσιόδρα

«Αν μας ξαναδείτε σε αυτές τις θέσεις να ξέρετε ότι τα πράγματα δεν θα είναι καλά», είχε πει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την τελευταία καθιερωμένη ημερήσια ενημέρωση στις 26 Μαΐου και είχε καταλήξει λέγοντας , ότι παραμένουμε σε επιφυλακή. .

Οι τελευταίες όμως εξελίξεις με την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων μετά το άνοιγμα των συνόρων έχει αλλάξει τα δεδομένα και  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε στην σημερινή ενημέρωση ότι επανέρχεται η διαδικασία λέγοντας πως θα αφορά σε επιχειρησιακά θέματα και θα γίνεται κάθε Τρίτη από τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

«Επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση και αποκλειστικά για επιχειρησιακά θέματα που αφορούν στα ζητήματα διαχείρισης του κορονοϊού. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε τρίτη στις 6 το απόγευμα στο νέο εθνικό συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας»  ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Για την απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από την εβδομαδιαία ενημέρωση για τον κορονοϊό απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε σχετική ερώτηση ο κ. Πέτσας είπε ότι «σε αυτή τη φάση κρίνεται σκόπιμο να μείνουμε στα επιχειρησιακά δεδομένα για τα οποία θα υπάρχει ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά και μόνο», ενώ πρόσθεσε ότι «αν κρίνουμε ότι χρειαστεί περαιτέρω ενημέρωση, θα το εξετάσουμε».
Σχολιάστε