OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Έγκλημα! Νεκρός 16χρονος στο θυσιαστήριο της Πατρών Πύργου-Οι εργολάβοι πάνω από τις ζωές μας

Το έγκλημα με ηθικό αυτουργό το πολιτικό σύστημα και τις κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας συνεχίζεται στην Δυτική Ελλάδα. Ακόμη μια παιδική ψυχή θυσιάστηκε στην καρμανιόλα Πατρών -Πύργου.Ανείπωτος ο πόνος μεγάλη η οργή.

Ο  16χρονος Αλέξανδρος  έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης στη Βάρδα της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο που οδηγούσε ένας άνδρας, που φέρεται να είναι ο παππούς του άτυχου παιδιού και στο οποίο επέβαινε ο 16χρονος, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραμαυτίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος, ενώ ο παππούς του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr o 16χρονος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Διασωληνώθηκε, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Ο 65χρονος παππούς του, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό κάτω άκρου, δεν γνωρίζει για τον θάνατο του λατρεμένου του εγγονού. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

Το τροχαίο συνέβη  το πρωί της Πέμπτης λίγο μετά τις 09.30. Ο 65χρονος με τον  εγγονό του Αλέξανδρο κινούνται από την Νεάπολη προς τη Βάρδα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του δικύκλου συγκρούεται με όχημα που κινείται στην ΕΟ Πατρών Πύργου που οδηγούσε επαγγελματίας από την Βάρδα. Ο οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε.  Εκείνο που θα πρέπει να διερευνηθεί είναι αν τα φανάρια λειτουργούσαν. Κάποιοι λένε ότι δύο μέρες ήταν «νεκρά», ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι λόγω εργασιών της ΔΕΗ στην περιοχή δεν λειτουργούσαν τα φανάρια και ότι η Αστυνομία δεν είχε ενημερωθεί για την διακοπή. Όλα αυτά θα πρέπει να διερευνηθούν ενώ τονίζεται ότι πρίν την έξοδο στην ΕΟ υπάρχει STOP.

Μέχρι πότε θα χάνονται ζωές αθώων πολιτών; Για τα συμφέροντα των εργολάβων;

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice