Αντιδήμαρχος στην Κομοτηνή ονειρεύεται την Άλωση της Πόλης-Πινακίδες που προκαλούν

Αγγίζει τα όρια της γελοιότητας αλλά ταυτόχρονα είναι δείγμα σκέψης κάποιων κύκλων στη Θράκη. Μάλιστα το γεγονός ότι κατέχουν θεσμικούς ρόλους κάνει την προκλητική συμπεριφορά τους ακόμη πιο αποκρουστική και εθνικά επιλήψιμη. Πρόκειται για τον Αντιδήμαρχο Κομοτηνής Μολλά Ριντβάν Ισά, ο οποίος σύμφωνα  με αναγνώστη των «Δικογραφιών» η πινακίδα του αυτοκινήτου του παραπέμπει ευθέως στην κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς.
Από το ρεπορτάζ που πραγματοποιήσαμε, όντως οι συγκεκριμένες πινακίδες ανήκουν σε αυτοκίνητο μάρκας NISSAN, με ιδιοκτήτη το συγκεκριμένο δημόσιο πρόσωπο.

Θα μπορούσε κάποιος να το θεωρήσει διαβολική σύμπτωση αλλά έχοντας δεδομένο το κλίμα που καλλιεργείται συστηματικά από τα τσιράκια του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, από την προκλητική δράση του μειονοτικού DEP και από μια σειρά από δηλώσεις στελεχών της περιοχής αλλά και αξιωματούχων της Άγκυρας , δεν μπορεί παρά να διακρίνει μια επίδειξη μεγαλοϊδεατισμού και αμφισβήτησης. Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν ότι ο κάτοχος του αυτοκινήτου- αντιδήμαρχος–  είναι υπερήφανος για αυτό και δεν διστάζει να κάνει το συνειρμό με την Άλωση του 1453.

Η δημοτική αρχή θα πρέπει να απαντήσει σε αυτή την προκλητική ενέργεια, που δεν βοηθά στην διατήρηση κλίματος εμπιστοσύνης και ομαλής συνύπαρξης. Υιοθετεί και επικροτεί άραγε η δημοτική αρχή και η δημοτική ομάδα πλειοψηφίας την πράξη αυτή; Γιατί η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, θα πρέπει και να φαίνεται….
Σχολιάστε