Ξεσηκωμός στην Κρήτη για τη μεταφορά Λίβυων «μεταναστών»-Ειρηνική και σιωπηλή διαμαρτυρία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στη Σούδα πολίτες της Κρήτης κατά της μεταφοράς και εγκατάστασης παράνομων μεταναστών από την Λιβύη και τη Συρία.

Εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν στο λιμάνι της Σούδας και καταγγέλλουν ότι δεν πρόκειται για πρόσφυγες αλλά για μεταφερόμενες δυνάμεις τζιχαντιστών που ηττήθηκαν σε Συρία και Λιβύη και αποτελούν εθνικό κίνδυνο. Δεν είμαι ούτε ρατσιστές, ούτε ξενοφοβικοί δηλώνουν.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν

«Καλημέρα Συνέλληνες!

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι όλοι μαζί στο λιμάνι της Σούδας, θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, με τη σιωπηλή παρουσία μας, σε ντόπιους και ξένους, που επιχειρούν να μεταφέρουν τα ηττημένα στη Συρία και Λιβύη στρατεύματα του ISIS στην Κρήτη.

Δεν θα ανεχτούμε να γίνει το νησί μας μέτωπο συγκρούσεων, όπως κάποια σκοτεινά κέντρα εξουσίας σχεδιάζουν. Θα στείλουμε το μήνυμα στον παρανοϊκό Ερντογάν και στους ξένους και ντόπιους συνεργάτες του, πως είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος την πατρίδα μας, απέναντι στις ακατανόητες, αλλά ευθείες και επίσημες απειλές διεκδίκησης των τριών νομών της Κρήτης, από το φασιστικό καθεστώς της εχθρικής Τουρκίας.

Λίβυοι “πρόσφυγες” δεν υπάρχουν, όπως δεν υπήρξαν και τότε που οι Ευρωπαίοι “ανθρωπιστές” βομβάρδιζαν επί μήνες τη Λιβύη δολοφονώντας πολλές χιλιάδες αθώους. Οι ίδιοι, που σήμερα προωθούν και χρηματοδοτούν τη μεταφορά και εγκατάσταση των ηττημένων από τον στρατό και λαό της Λιβύης τζιχαντιστών, σε ξενοδοχεία του νησιού μας.

Η σημερινή παρουσία μας στο λιμάνι της Σούδας, θα είναι ειρηνική και σιωπηλή. Μικρόφωνα και ντουντούκες δεν θα επιτραπούν.

Τυχόν προσπάθεια παρεκτροπής, καπελώματος και αυτοπροβολής από πιθανούς προβοκάτορες, θα αποτραπεί από τους εκατοντάδες υπεύθυνους εθελοντές περιφρούρησης.

Η εκεί παρουσία μας θα έχει διάρκεια δύο ωρών.

Ζήτω η αδούλωτη Κρήτη!»

 

Βίντεο:  Χανιά LIVE TV
Σχολιάστε