Επιτροπή Εθνικής Ντροπής 2021- Η ελίτ βλέπει σαμποτάζ – Τι απαντά ο Καραϊσκάκης

Σε επιτροπή εθνικής ντροπής έχει εξελιχθεί η επιτροπή που ορίστηκε για τον εορτασμό από την συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κατά του Οθωμανικού Ζυγού.

Δεν είναι ένα ή δυο τα παραπτώματα του σιναφιού που ηγείται η Γιάννα Αγγελοπούλου. Δεν έχουν αφήσει προσωπικότητα της εποχής εκείνης που να μην την προσβάλλουν. Τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη , τον Ιωάννη Καποδίστρια και τώρα το Γεώργιο Καραΐσκάκη.

Τώρα μάλιστα αφού έκαναν ακόμη μια αλητεία κατά του ελληνισμού, ανακάλυψαν ότι έπεσαν θύματα ηλεκτρονικής απάτης. Απαντώντας μετά το σάλο που προκάλεσε για μια ακόμη φορά η Επιτροπή ¨Ελλάδα 2021″ με την ανάρτηση άρθρου του μέλους της καθηγητή Αριστείδη Χατζή, που παρουσιάζει τον Γεώργιο Καραΐσκάκη ως ερωτύλο και Καζανόβα κάνει λόγο για μια αλλόκοτη υπόθεση και θεωρεί πως δεν υφίσταται ζήτημα. Επιχειρούν να φανούν ως θύματα ηλεκτρονικής απάτης … οι προβοκάτορες του γένους.

Πόσο θα κρατήσει το αστείο με την Επιτροπή καρκίνωμα; Υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξει η σύνθεση της και να περιληφθούν Έλληνες … αντικαθιστώντας την ελληνόφωνη εθνομηδενιστική ελίτ.

Η απάντηση του Γεώργιου Καραΐσκάκη στην Επιτροπή της Εθνικής Ντροπής
Σχολιάστε