OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: “Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανεύουμε, θέλουμε επίδομα στήριξης” (βίντεο)

Το είδαμε και αυτό.

Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στον καταυλισμό τους, ισχυρίζεται on camera ότι με τα μέτρα δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν. Μάλιστα με περίσσιο θράσος ζητά να υπάρξει και για αυτούς επιδοματική πολιτική, αφού έχουν διαφυγόντα έσοδα, λόγω της επιδημιολογικής κρίσης.

Ασύλληπτο αλλά είναι μια ωμή πραγματικότητα που η ελληνική κοινωνία την βιώνει καθημερινά στο πετσί της. Η παραβατικότητα για αυτούς τους ανθρώπους είναι τρόπος ζωής, κουλτούρα… κι ας λένε οι δήθεν προοδευτικοί και ανθρωπιστές ότι είναι ξεχασμένοι από την κοινωνία. Δεν θέλουν οι ίδιοι να μπουν σε κανόνες και καλούπια, γιατί έτσι έμαθαν να ζουν…

Προφανώς μετά τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου των Ρομά θα πρέπει η πολιτεία στους ΚΑΔ που πλήττονται να συμπεριλάβει και μια νέα κατηγόρια … τους πλανόδιους αετονύχηδες και πορτοφολάδες.

 

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice