Τέρμα στους μισθοφόρους ιμάμηδες του Ισλάμ, βάζει η Γαλλία

Την απαγόρευση αποστολής ξένων ιμάμηδων στο γαλλικό έδαφος ανακοίνωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Δεν θα επιτρέψουμε να διδάσκεται σε γαλλικό έδαφος η προπαγάνδα του Ισλάμ για μη ενσωμάτωση και για σύγκρουση με τον Χριστιανισμό.

Την ανάγκη αντιμετώπισης των ακραίων ισλαμιστών στη Γαλλία τόνισε ο Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ανακοίνωσε μέτρα κατά του αποσχιστικού Ισλάμ και της χρηματοδότησης του από τρίτες χώρες που υποστηρίζουν την προώθηση του πολιτικού ισλαμισμού σε Γαλλία και  Ευρώπη και αποτελούν κέντρα φανατισμού και προσηλυτισμού τρομοκρατών. Ταυτόχρονα εξαπέλυσε δρυμία επίθεση στη Τουρκία, η οποία συντηρεί και ενισχύει το κλίμα φανατισμού και τρομοκρατίας στην Ευρώπη.

«Η Τουρκία μπορεί να κάνει την επιλογή να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με εμάς ή όχι, αλλά δεν θα επιτρέψω σε οποιαδήποτε ξένη χώρα να τροφοδοτεί θρησκευτικές ή πολιτισμικές αποσχιστικές τάσεις στο έδαφος της Γαλλική δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να έχουμε τους νόμους της Τουρκίας στο έδαφος της Γαλλίας» επεσήμανε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις  η Γαλλία απαγορεύει στο εξής την αποστολή και παρουσία ξένων ιμάμηδων από ισλαμικά κράτη και η γαλλική κυβέρνηση με δική της ευθύνη και κόστος θα προσλάβει μουσουλμάνους που διαμένουν στη χώρα , για να καλύψουν τις θρησκευτικές ανάγκες του μουσουλμανικού στοιχείου στην γαλλική επικράτεια.
Σχολιάστε