Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία με σύνθημα ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ διοργανώνεται αυτή την ώρα στο Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη , από τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία.

Συμφωνία Πρεσπών- Λαθρομεταναστευτικό -Δημογραφικό είναι το τρίπτυχο της διαμαρτυρίας  και πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει το χώρο της εκδήλωσης. Μάλιστα μεγάλος όγκος του πλήθους που συσσώρευσε βρίσκεται εκτός της αίθουσας….

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ο π. Μάξιμος Ιβηρίτης , ο καθηγητής Γεωπολιτικής Μάζης Ιωάννης , ο  συγγραφέας-ιστορικός  Ρωμανός Γεώργιος και ο νομικός Θανάσουλας Δήμος.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι συγκεντρωμένοι έψαλαν την Υπερμάχω Στρατηγώ, την Μακεδονία Ξακουστή  και τον Εθνικό Ύμνο.

Συνεργάτης του OTAVOICE βρίσκεται στην εκδήλωση και σας μεταφέρει εικόνες.

Στο βήμα ο συγγραφέας -ιστορικός Γεώργιος Ρωμανός ο οποίος ζήτησε την διενέργεια δημοψηφίσματος και την κατάργηση της κατάπτυστης συμφωνίας.

Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης είπε χαρακτηρσιτικά , «με ρωτάνε στους δρόμους ανήσυχοι οι πολίτες, κύριε καθηγητά θα γίνει πόλεμος; Θα ήθενα να τους πω ναι , αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει, γιατί τα έχουμε παραδώσει όλα.»

Πόλεμος λοιπόν ή δικαστήριο; 

Γιατί θα πάμε στο δικαστήριο της Χάγης για να επιβεβαιώσουμε αυτά που ήδη έχουμε; Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την δικαιοδοσία της Χάγης, πως θα πάμε; Ποια όμως είναι τα προβλήματα μας; Ξέραμε για υφαλοκρηπίδα, ποιά είναι τα υπόλοιπα που μας λένε; Πως υπολογίζεται η υφαλοκρηπίδα;

Μπορείς να πεθαίνεις στα τροχαία και  στα ναρκωτικά. Για την πατρίδα σου απαγορεύεται να πεθαίνεις.

Επί Κώστα Σημίτη υπήρξαν τρείς σταθμοί υποχωρήσεων που δημιούργησαν  μια κουλτούρα,  μια αντίληψη και που δείχνουν την μεθοδικότητα των κινήσεων της Τουρκίας.

1996 Ίμια,γκρίζες ζώνες

 1997 κοινό ανακοινωθέν Μαδρίτης  , υπάρχουν ζωτικά συμφέροντα της τουρκίας στο Αιγαίο και

1999 Λισσαβώνα,  συνοριακές και άλλες διαφορές. Ποιές είναι οι άλλες διαφορές;

Ι. Μάζης: Είχα θέσει από παλιά το θέμα των ΜΚΟ στο μεταναστευτικό ….Ψευτοδίλημμα , τι θέλετε να κάνουμε με τους μετανάστες να τους πνίξουμε; Εκεί ποντάρουν εκβιαστικά στον ψυχισμό των Ελλήνων.

Η Γερμανία για να γίνει ανταγωνιστική  απέναντι σε Αμερική- Κίνα χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό. Εκμεταλλεύεται τους παράνομους  ως φτηνά εργατικά χέρια για να καταγράψει υπερκέρδος. Αυτό ζήτησαν οι γερμανικές βιομηχανίες.

Τι έκαναν στην Ιταλία; Η κυβέρνηση Κόντε, εφαρμόζει τους νόμους του Σαλβίνι. Τι κάνει η Ουγγαρία;  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αποφάσισε ότι επιτρέπονται οι ομαδικές απελάσεις.  Η Ευρώπη σιγά σιγά ξυπνάει. 

Το Ισλάμ δεν αναγνωρίζει κράτη-Έθνη,ούτε δημοκρατικά πολιτεύματα. Για ποια ενσωμάτωση μας μιλάνε;

Ή Ορθοδοξία είναι ο συνδετικός κρίκος , η λάσπη. Αν χαθεί η λάσπη, το οικοδόμημα θα καταρρεύσει. Αυτό επιδιώκουν με την ουδετεροποίηση της κοινωνίας.

 
Σχολιάστε