OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αλβανική αλητεία- Αυτοκτόνησε ο Κατσίφας, αναφέρει το πόρισμα της Εισαγγελίας

Το καθεστώς Ράμα σε μια επίδειξη θράσους , ωμής παρέμβασης στη δικαιοσύνη και βεβήλωσης της μνήμης, θεωρεί ότι ο θάνατος του έλληνα ομογενή στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου , Κωνσταντίνου Κατσίφα ήταν αυτοχειρία.

Δεν έχουν ιερό και όσιο , τα φασιστοειδή των Τιρράνων αντιγράφοντας το καθεστών Χότζα και Αλία προκαλούν την διεθνή κοινότητα με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο. Είχε δίκιο ο πρόεδρος Μακρόν που δεν τους θέλει στην Ευρωπαϊκκή Ένωση , αλλά εμείς εδώ βγάζουμε ως συνήθως τα μάτια μας.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ λοιπόν, το πολυαναμενόμενο πόρισμα της εισαγγελίας αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν πυροβολήθηκε από τη RENEA (Αλβανικές Ειδικές Δυνάμεις), αλλά αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρει το himara.gr, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα οι δυο σφαίρες που βρέθηκαν μία στο κάτω μέρος του σαγονιού και μία στο στήθος δείχνουν πως ο Κ. Κατσίφας έθεσε τέλος στη ζωή του και πως οι κλήσεις για διαπραγματεύσεις από πλευράς των αστυνομικών απέβησαν άκαρπες και δεν κατάφεραν να τον συνετίσουν, ούτως ώστε να μην βλάψει τον εαυτό του.

Επίσης οι ανακριτές κάνουν λόγο για πυροδότηση της σφαίρας από τον ίδιο σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, μιας και όπως λένε, αυτό έγινε αντιληπτό από την πίεση με την οποία ο ίδιος πάτησε τη σκανδάλη.

Ενώ ο έλεγχος στα όπλα των αστυνομικών δεν φανέρωσε ίχνη κάποια ενέργεια πυροβολισμού και πλάι στο άψυχο σώμα του Κ. Κατσίφα βρέθηκαν το αυτόματο όπλο του, καθώς και μερικοί κάλυκες πιθανόν από αυτό το ίδιο το όπλο.

Στους επόμενους μήνες αναμένεται και το επίσημο πόρισμα της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου, το όποιο και θα δώσει τέλος στο όλο θέμα κλείνοντας έτσι και το φάκελο της υπόθεσης.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είνια η στάση που θα κρατήσει η ελληνική πλευρά και να θα αποδεχτεί μια τόσο κατεφανέστατη πρόκληση. Θα έπρεπε πριν στηρίξουν  την ευρωαπική πορεία της Αλβανίας να απαιτήσουν να λειτουργεί ως κράτος δικαίου και όχι ως μια συμμορία που παραβαίνει νόμους και συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

Διαδήλωσαν στην τουρκική πρεσβεία για την Γενοκτονία των Αρμενίων

otavoice

ΗΠΑ: Παράδοση πυραύλων ATACMS μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία

otavoice

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice