Παρέμβαση των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την παράνομη Συμφωνία των Πρεσπών

Παρέμβαση της συντονίστριας Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και Αντιπροέδρου του ΙΗΑ Νίνας Γκατζούλη

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου εκπροσωπούμενες από την συντονίστρια κα. Νίνα Γκατζούλη  (η οποία είναι και Αντιπρόεδρος του ΙΗΑ) έλαβαν μέρος στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2020 με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση οργανώθηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φλόριδας, κ. Μιχάλη Αλεξάνδρου και έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο του «Ελληνικού Χωριού» Tarpon Springs.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν πρόεδροι συλλόγων του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Ματαράγκας, καθώς και άλλοι φορείς. Τα θέματα της συζήτησης ήταν τα εθνικά μας θέματα τα οποία απασχολούν την ομογένεια, με έμφαση την μεταναστευτική εισβολή, το βορειο-Ηπειρωτικό, τις εξελίξεις στο Αιγαίο και την ψήφο της ομογένειας.

Η κα. Γκατζούλη έθεσε το θέμα της «Συμφωνίας των Πρεσπών» με δύο ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό, ενώ είχε ετοιμαστεί και επιστολή από τις Παμμακεδονικές Υφηλίου, η οποία δόθηκε στον πρωθυπουργό, στον πρέσβη, κ. Θεοχάρη Λαλάκο και στον πρόξενο, κ. Δημήτρη Σπάρο. Μοιράστηκε δε σε όλους τους παραβρισκόμενους .

Ο πρωθυπουργός σε ιδιαίτερη συζήτηση με την κα. Γκατζούλη υποσχέθηκε πως θα συναντηθεί με τις Παμμακεδονικές Υφηλίου και μάλιστα της έδωσε οδηγίες πώς να διεξαχθεί η αίτηση για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Μετά το 14.30 μπορείτε να δείτε την Συντονίστρια των Παμμακεδονικών Υφηλίου κ. Νίνα Γκατζούλη να θέτει τα ερωτήματα στον Έλληνα Πρωθυπουργό και τις απαντήσεις που πήρε…
Σχολιάστε