OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Α/ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρος: “Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο, για να τον αποτρέψουμε”

Ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Α/ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος  Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά την τελετή παραλαβής των καθηκόντων του από τον πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου , τόνισε πως αναλαμβάνει έχοντας βαθιά γνώση και συναίσθηση των ευθυνών που του ανατέθηκαν. «Υπόσχομαι πως θα καταβάλλω κάθε ικμάδα των δυνάμεων μου προκειμένω να φανώ αντάξιος της τιμής που μου έγινε και να ανταποκριθώ στις υψηλές προσδοκίες που γεννά και επιφέρει αυτή η επιλογή» είπε ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η βασική αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η αποτροπή, σημείωσε ο κ. Φλώρος, προσθέτοντας πως ο μόνος τρόπος για αυτό είναι η προετοιμασία για πόλεμο. «Είναι η μοναδική οδός για την διαρκή ειρήνη την οποία η πατρίδα μας διαχρονικά, πιστά και φερέγγυα υπηρετεί και επιδιώκει», επεσήμανε ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής που πραγματοποιήθηκε  στην Σχολή Ικάρων, στη Δεκέλεια,χοροστάτησαν ο μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών, ως εκπρόσωπος του μακαριότατου και ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, ενώ παρέστησαν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, μέλη της κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπείες ξένων κρατών, αντιπροσωπείες αξιωματικών και υπαξιωματικών από όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και αντιπροσωπείες σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών.

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice