Όταν ο Συριζαίος Γκλέτσος απειλούσε να παραιτηθεί από δήμαρχος για τις Πρέσπες

Όταν η συμφωνία των Πρεσπών ερχόταν προς κύρωση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο , ο «πατριώτης» δήμαρχος  Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος δήλωνε ότι θα παραιτηθεί από το δημαρχιακό αξίωμα , σαν ένδειξη αντίστασης και διαμαρτυρίας. Χθες μετεγγράφηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, στον πολιτικό φορέα δηλαδή που σαν κυβέρνηση σχεδίασε και υλοποίησε την επαίσχυντη συμφωνία που ο Γκλέτσος είχε καταγγείλει και την χαρακτήριζε αρχή του τέλους για τον ελληνισμό.  Βέβαια δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πολιτικός, που την μια μέρα λέει άσπρο και την επόμενη μαύρο.

Βλέπετε για τους πολιτικούς καριέρας και ειδικά για τύπους του βεληνεκούς Γκλέτσου , συνέπεια είναι η καρέκλα , όχι η ιδεολογική σταθερότητα. Άλλωστε έχει μάθει να δίνει παραστάσεις…. αν και ηθοποιός της σειράς.

Τώρα βέβαια τι είδους πολιτικό άνοιγμα επιχειρεί η Κουμουνδούρου με μεταγραφές τύπου Γκλέτσου είναι απορίας άξιον. Προφανώς οι ικανότητες του , πέρα από την πολιτική και την αυτοδιοίκηση να συντέλεσαν σε αυτό.  Ηθοποιός, ψήστης …. δήμαρχος , σύντομα και βουλευτής!!!

Πάντως οι αριστερές συνιστώσες την αποβίβαση Γκλέτσου στην πλατεία Κουμουνδούρου δε την είδαν με καλό μάτι και τους σηκώθηκε η τρίχα…..
Σχολιάστε