Ο Σχης Κοκκινίδης μιλά στο OTAVOICE για την εντυπωσιακή παρουσία των ΕΔ στην 84η ΔΕΘ

Εντυπωσιακή η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην 84η ΔΕΘ- Εικόνες και συνεντεύξεις από την κάμερα του OTAVOICE 

Τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των επισκεπτών της 84ης ΔΕΘ έχει κερδίσει το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων . Καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες και ιδιαίτερα μικρά παιδιά, συμμετέχουν ενεργά σε δραστηριότητες  όπως σκόπευση και αναρρίχηση παίρνοντας μια γεύση από την καθημερινότητα της εκπαίδευσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Εντυπωσιακά είναι και τα εκθέματα που αφήνουν καθηλωμένους τους επισκέπτες.

Το  OTAVOIVE.GR  βρέθηκε στον εκθεσιακό χώρο που έχουν αναπτυχθεί οι εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και σας μεταφέρει εικόνες από την παρουσία του κόσμου και τα εκθέμετα.

Όπως ανέφερε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο του  OTAVOICE.GR ,κ.Βασίλη Περδικίδη , ο Σχης Κοκκινίδης  υπεύθυνος τύπου στο ΓΣΣ , το ενδιαφέρον για τις παραγωγικές σχολές των ΕΔ μέσα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις είναι γεωμετρικά αυξανόμενο και έντονο , για αυτό και απαιτείται υψηλή βαθμολογία , για την εισαγωγή σε αυτές. Για το λόγο αυτό γίνονται στα πλαίσια της 84ης ΔΕΘ ενημερώσεις στο κοινό , ιδιαίτερα στα νέα παιδιά , από στελέχη και των τριών σωμάτων για την επαγγελματική προοπτική που ανοίγουν οι ΕΔ.

Ο Σχης Κοκκινίδης βρέθηκε στο περίπτερο του otavoice.gr στην ΔΕΘ  και παραχώρησε με ευγένεια , μια ενημερωτική συνέντευξη στον συνεργάτη μας Βασίλη Περδικίδη.

Η προσέλευση όλες τις μέρες είναι εντυπωσιακή , όπως και η αγάπη που δείχνουν οι επισκέπτες στα στελέχη των ΕΔ. Άλλωστε είναι τα δικά μας παιδιά , που ορκίστηκαν να υπηρετούν την Πατρίδα και να μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για τις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού.

Η Διεύθυνση του OTAVOICE  ευχαριστεί τον Σχη Κοκκινίδη για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και όλα τα στελέχη αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, που μας διευκόλυναν στο έργο μας.

Εμείς κάναμε το χρέος μας … απέναντι σε αυτούς που κρατάνε Θερμοπύλες!

 
Σχολιάστε