Πέταξε για το όνειρο στην Κίνα η Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ προς το όνειρο ξεκίνησε, καθώς σήμερα το μεσημέρι η «γαλανόλευκη» πέταξε με προορισμό την Κίνα, για να συμμετάσχει  στο Παγκόσμιο Κύπελλο που κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου.

Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η αποστολή παίκτες  και προπονητικό τίμ παίρνοντας στις αποσκευές τους την θετική ενέργεια από κάθε έλληνα και ελληνίδα πέταξαν με μεγάλες προσδοκίες ,αλλά και με σοβαρότητα και γνώση της δύσκολης προσπάθειας που θα πρέπει να καταβάλουν, μιας και θα αντιμετωπίσουν την παγκόσμια αφρόκρεμα της καλαθοσφαίρισης.

Στο μήνυμα της η Εθνική Ομάδα στο Facebook αναφέρει:

Πετάμε για Κίνα σήμερα Τετάρτη παίρνοντας στις αποσκευές μας και τις αναμνήσεις από το φετινό τουρνουά Ακρόπολις – Eurobank. Η «Επίσημη Αγαπημένη» αποζημίωσε τους 45.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Νίκος Γκάλης» του Ο.Α.Κ.Α. με 3 εμφανίσεις γεμάτες θέαμα & αποτελεσματικότητα. Η σκέψη μας όμως και στους τραυματίες Κώστα Σλούκα & Γιάννη Αθηναίου, για ταχεία ανάρρωση. Μένουμε #pantadipla, ευχόμαστε καλό ταξίδι και κάθε επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 
Σχολιάστε