OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Έπεσε ιδιωτικό ελικόπτερο στον Πόρο- Black out στο νησί

Agusta 109 ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε πριν λίγα λεπτά στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο, που έχει βυθιστεί υπήρχε μόνο ο χειριστής μιας και δεν είχαν δηλωθεί επιβάτες στο σχέδιο πτήσης.

Έρευνες ενεργούνται αυτή την ώρα από έξι σκάφη του  Λιμενικού ενώ  στις έρευνες συμμετέχουν 3  ελικόπτερα Super Puma.

Νεότερες πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν ότι υπήρχαν και άλλοι επιβαίνοντες  εντός του ελικοπτέρου, ενώ γίνεται λόγος για πρόσκρουση του σε καλώδια ρεύματος.

Από την πρόσκρουση στα καλώδια της ΔΕΗ δημιουργήθηκε black out στο νησί με αποτέλεσμα την διακοπή της ηλεκτροδότησης του.

 

Ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης ανέφερε ότι το ελικόπτερο έπεσε στα καλώδια ηλεκτροδότησης  που συνδέουν το νησί με την Πελοπόννησο και επεσήμανε ότι το νησί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μιας και δεν υπάρχει ρεύμα. Πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ  FM ότι απευθύνθηκε στον ΔΕΔΗΕ  και ζήτησε την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του νησιού , έστω με την παροχή ηλεκτρογεννητριών.

Αυτόπτης μάρτυρας  που είδε το τραγικό συμβάν από το μπαλκόνι του σπιτιού της , περιέγραψε  ότι το ελικόπτερο πήρε φωτιά στον αέρα και έπεσε στην θάλασσα και βυθίστηκε αμέσως. Μάλιστα ανέφερε ότι το ελικόπτερο ήταν γνωστό μιας και  έκανε συχνά αυτή την διαδρομή.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν 3 άτομα και πιθανά ήταν  VIP πελάτες πολυτελούς ξενοδοχείου ρωσικής καταγωγής.

 

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice