Μακρόν – Τζόνσον: Δυό ευρωπαίοι ηγέτες με αντίθετες επιλογές συντρόφων, 25 χρόνια πάνω κάτω

Δυο ισχυρές προσωπικότητες που στην προσωπική τους ζωή έκαναν εκ διαμέτρου αντίθετες επιλογές συντρόφων. Κοινό βέβαια χαρακτηριστικό η μεγάλη διαφορά ηλικίας , που όσο και αν τη συναντάμε σε ζευγάρια , δεν παύει να είναι συζητήσιμη. Αντικειμενικά όμως έχουν γούστο …ανεξάρτητα της χαώδους ηλικιακής διαφοράς.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν είναι παντρεμένος με την 65χρονη Brigitte Trogneux η οποία είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη του.Μάλιστα υπήρξε και δασκάλα του στα νεανικά χρόνια του Γάλλου Προέδρου. Ο νέος τώρα Βρετανός πρόεδρος Μπόρις Τζόνσον είναι σε σχέση με την 30χρονη Κάρι Σίμοντς , η οποία είναι κατά 25 χρόνια νεότερη του.

25 χρόνια πάνω 25 χρόνια κάτω , ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Οι κακές γλώσσες λένε ο ένας παντρεύτηκε την «μαμά» του και ο άλλος συζεί με την «κόρη » του.

Ας είναι ευτυχισμένοι και σε όλους εμάς μένει μόνο να σχολιάζουμε και να δίνουμε ελπίδα σε κάθε ζευγάρι που μπορεί να σκέφτεται , τι θα πει η κοινωνία…..για όλους υπάρχει ο Παράδεισος!!!

Εμείς θα σας θυμίσουμε τους ανεπανάληπτους Λάμπρο Κωνσταντάρα και  Διονύση Παπαγιαννόπουλο στην ταινία «Κάτι κουρασμένα παλικάρια »
Σχολιάστε