Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ( με ενδεικτική ημερομηνία λόγω εξελίξεων) την διεξαγωγή συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα , έξω από το Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.Είναι η πρώτη οργανωμένη αντίδραση που έρχεται απέναντι στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες και προμηνύει δυναμικές παρεμβάσεις από την Βόρειο Ελλάδα αλλά και από κάθε γωνιά της χώρας. Ήδη είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ετοιμάζονται πυρετωδώς όλοι οι φορείς που συμμετείχαν στην διοργάνωση των δύο πετυχημένων συλλαλητηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αυτή την φορά δεν θα πρόκειται για μια απλή διαμαρτυρία αλλά θα επιχειρηθεί με την μαζικότητα των Ελλήνων πολιτών να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών που βρίσκει την άρνηση του 80% της κοινωνίας. Πέρα από το συλλαλητήριο θα δρομολογηθούν και άλλες δράσεις και ενέργειες πάντα στην στόχευση να αποτραπεί μια επαίσχυντη για τον Ελληνισμό συμφωνία.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις αλλά και κάθε φωνή συνείδησης καλούν τα κοινοβουλευτικά κόμματα να δείξουν έμπρακτα με πολιτικές πρωτοβουλίες την στάση τους κατά της συμφωνίας και να μην περιοριστούν σε διακηρύξεις και δηλώσεις συμπαράστασης.

Διαβάστε περισσότερα στην εκδήλωση που έχει ετοιμαστεί μέσω facebook πατώντας ΕΔΩ.
Σχολιάστε