Πύργος: «Βούλιαξε» το Seatrac στις Πλάκες Κατακόλου

Στο βυθό της θάλασσας κατέληξε ο μηχανισμός που επιτρέπει την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

Χαμένες πήγαν οι προσπάθειες τεσσάρων χρόνων για να μπει το seatrac στις Πλάκες Κατακόλου. Ο μηχανισμός που επιτρέπει την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα στη θάλασσα κατέληξε στο βυθό λόγω της κακοκαιρίας, που έπληξε την περιοχή.  Το γεγονός προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Σωματείου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας ενώ ο Γραμματέας του Σωματείου, Γιώργος Παπανικολόπουλος έκανε λόγο για ανευθυνότητα από την Περιφέρεια.

Αναλυτικά, ο κ. Παπανικολόπουλος αναφέρει:

«Στο βυθό της θάλασσας το Σιτρακ του Κατακόλου. Εδώ και ένα μήνα ενημερώνουμε την περιφέρεια ότι πρέπει να βγει το μηχάνημα από τις πλάκες του Κατακόλου για να μην το καταστρέψει η κακοκαιρία Φυσικά η περιφέρεια δεν μας έδωσε σημασία και η κατάληξη είναι το Σιτρακ να είναι εξαφανισμένο στο βυθό της θάλασσας. Ένα μηχάνημα που εξυπηρετεί τους ανθρώπους με αναπηρία να χαθεί λόγο το τη υπάρχουν ανεύθυνοι άνθρωποι στην περιφέρεια έλεος.»
Σχολιάστε