OTA VOICE
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τίνα Καφατσάκη – Δήμαρχος Ζωγράφου

Η Τίνα Καφατσάκη – Βλάχου είναι Οικονομολόγος, γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στα Άνω Ιλίσια. Είναι παντρεμένη με τον Μαθηματικό Θανάση Βλάχο και μητέρα δύο αγοριών.

Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού- (Centre for Labour Market Studies, University of Leicester, Αγγλία) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA στο ULB- Management School Solvay, Βέλγιο).

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και στη ΜΟΔ αε. Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του Υπ. Εσωτερικών. Δίδαξε στην Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΣΤΑ) Επιχειρησιακά Προγράμματα –ΕΣΠΑ και Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το 1990 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 1994-98, Υπεύθυνη για την οργάνωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογενειών, Μέλος του Δ.Σ. της Μουσικής Σχολής και του Πνευματικού Κέντρου Ζωγράφου 1991-1994.

Μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α. και της Εθνικής Αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Διετέλεσε Δήμαρχος Ζωγράφου και κατά την περίοδο, από το 2014 έως 31 Αυγούστου 2019.

Σχετικά Άρθρα

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

otavoice

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ

otavoice

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

otavoice

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ

otavoice

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

otavoice

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ

otavoice