OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα

Καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα, Κυριακή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Άνεμοι στα πελάγη έως 6 και ιδιαίτερα στο Νότιο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Αναλυτικά αναμένονται βροχές και σε θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές, καταιγίδες με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων.

Τα φαινόμενα σταδιακά προς το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στη Θράκη, στην Ανατολική Μακεδονία και στα ανατολικά και νότια τμήματα του Αιγαίου.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν λασποβροχές.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 12, στη Θεσσαλία από 6 έως 13, στην Ήπειρο από 4 έως 15, στη Στερεά από 6 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 12, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 15 και στην Κρήτη από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ όμως στο Νότιο Αιγαίο προς το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και προς το βράδυ από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Καιρός

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές, στη συνέχεια από νότιες και προς το βράδυ από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες έως το μεσημέρι και υπάρχει πιθανότητα λασποβροχών. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός-βροχή

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται ασθενείς, πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice