Παροξυσμός Ακάρ και ευθείες απειλές στην Ελλάδα: “Να μην εξοπλίζονται – Να διδαχθούν από την ιστορία και το 1922!”

Το πρωτοπαλίκαρο του ψευτοσουλτάνου εξακολουθεί να σχολιάζει τις κινήσεις εξοπλισμού της Ελλάδας και μιλά για κινήσεις δίχως νόημα ενώ καλεί τη χώρα μας να αναλογιστεί τι έγινε το 1919 με συνέπεια τα γεγονότα του 1922

Σε απειλές κατά της χώρας μας με αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή κατέφυγε για άλλη μια φορά ο Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος δεν μπορεί να χωνέψει την εξοπλιστική και διπλωματική αναβάθμιση της χώρας μας με τις αμυντικές συμφωνίες που συνήψε με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Όπως υποστηρίζει ο Τούρκος υπουργός άμυνας, το ελληνικό κράτος δεν πρέπει να εξοπλιστεί διότι δεν έχει να… πληρώσει, ενώ καλεί τους Έλληνες «να διδαχθούν από την ιστορία και το 1922».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως μεταδόθηκαν μέσω του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ:

Η Ελλάδα έχει υπερβολική αγάπη για τα εξοπλιστικά.Επιδιώκουν να εξοπλιστούν με την ενθάρρυνση και την κατεύθυνση της Γαλλίας.

Ονειρεύονται. Αλλά αυτή είναι που προκαλεί ζημίες. Δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις για τα όπλα που αγόρασαν

Αυτό επιδεινώνει τις υπάρχουσες οικονομικές δυσκολίες του ελληνικού λαού.Ο εξοπλισμός δεν έχει κανένα νόημα ακόμα κι αν είναι αριθμητικά ισοδύναμος με την Τουρκία γιατί τα μαθηματικά και η ιστορίας είναι ξεκάθαρα.

Το 1919 ξεκίνησαν μια περιπέτεια με την ενθάρρυνση Βρετανών και Γάλλων.Το αποτέλεσμα είναι γνωστό: 9Η Σεπτεμβρίου 1922. Οι Έλληνες να διδαχθούν από την ιστορία.

Την ίδια ώρα τουρκικά μμε κάνουν λόγο για διπλωματική επίθεση από την ελληνική πλευρά.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Haber Global το ελληνικό κράτο με τις σύναψε με ΗΠΑ και Γαλλία ξεκίνησαν μια διπλωματική επίθεση ενώ κατηγορούν την Ελλάδα πως επιθυμεί να μειώσει την επιρροή της Τουρκίας στην Αφρική

«Η Ελλάδα ξεκίνησε μια διπλωματική επίθεση. Ήδη έχουν υπογραφεί με  ΗΠΑ και Γαλλία, σημαντικές συμφωνίες αμυντικής συνεργασίας. Παράλληλα Έλληνες αξιωματούχοι ξεκίνησαν επισκέψεις σε διάφορα σημεία του κόσμου. Μετά το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα φαίνεται πως ξεκίνησε ενέργειες για να μειώσει την επιρροή της Τουρκίας στην Αφρική.», αυτό αναφέρεται στο ρεπορτάζ του εν λόγω τηλεοπτικού δικτύου.

Πηγή: skai.gr
Σχολιάστε