Τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας

Προβλέπονται νεφώσεις στο ιόνιο και τα ηπειρωτικά και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.H θερμοκρασία θα φθάσει το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, τους 36 με 37 βαθμούς και στα νησιά τους 31 με 32 βαθμούς Kελσίου. Οι άνεμοι κυρίως από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 μποφόρ στα νότια πελάγη. Την Παρασκευή αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και δυτικά.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη (26/8):

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις. Το θερμόμετρο από 21 έως 32 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

Στην Πάτρα λίγη συννεφιά .

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 17 έως 37 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα λίγη συννεφιά. Ο υδράργυρος από 18 έως 35 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος ουρανός. Άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Σχολιάστε