Πρώτος νεκρός στις φωτιές στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Τραγικός θάνατος για έναν κάτοικο της Ιπποκρατείου Πολιτείας έπειτα από ατύχημα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ. Τελικά ο τραυματίας κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ως συνέπεια ατυχήματος στη φωτιά στην Αττική που συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βαρύς τραυματισμός του κατοίκου της Ιπποκρατείου οφείλεται σε τροχαίο, καθώς εντοπίστηκε πεσμένος δίπλα σε ένα δίκυκλο. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ήταν εθελοντής πυροσβέστης.

Η ανακοίνωση του ΚΑΤ

«Την 14:00 μ.μ. της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ  κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών  με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης  επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα».

Στο μεταξύ, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή παραμένει πολύ δύσκολη, ενώ από χθες έχει δοθεί εντολή από την Πολιτική Προστασία και για την εκκένωση της Ιπποκρατείου.
Σχολιάστε