Ωμός εκβιασμός για την Κύπρο – Εκτός ελέγχου ο ψευτοσουλτάνος: “Δεν παίρνουμε οδηγίες από τον Μισέλ”

Νέο ρεσιτάλ προκλητικότητας από τον σφαγέα: Ό,τι δικαίωμα έχουμε θα το αρπάξουμε με το έτσι θέλω

Δεν παίρνουμε οδηγίες από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ για τα μηνύματα που θα δώσουμε από την Κύπρο, δήλωσε ο επικεφαλής του τουρκικού καθεστώτος ενώ ανέφερε ότι θα συνεχίσουν τις έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

Σε δηλώσεις του από το Σαγγάριο ο ψευτοσουλτάνος είπε: «τi μας λένε; Τi δουλειά έχετε στη Συρία, τη Λιβύη, το Καραμπάχ, την ανατολική Μεσόγειο. Όσοι το λένε αυτό είτε δεν ενημερώνονται τi γίνεται στον κόσμο, είτε τραβούν την ξιφολόγχη του εχθρού. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε».

«Εάν θέλει ο Θεός, θα είμαι στη Βόρεια Κύπρο στις 20 Ιουλίου. Θα είμαστε εκεί με μια μεγάλη αντιπροσωπεία. Μιλάμε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και μου λέει, ‘Άκουσα ότι θα πας στην Κύπρο. Καλύτερα μη δώσεις σκληρά μηνύματα από εκεί…’. Κι εγώ του είπα, ‘αν με ενημερώσετε πώς να στέλνω μηνύματα, τότε θα τα διαβάσω εκεί’», είπε.

Δεν έχουν καταλάβει, πρόσθεσε ο σφαγέας, «ακόμα ποιος είναι ποιος. Είμαι παιδί αυτού του έθνους. Εσύ πότε έμαθες ότι ο Ερντογάν μιλάει κατόπιν οδηγιών. Ό,τι δικαίωμα έχουμε, εμείς θα το αρπάξουμε με το έτσι θέλω και θα το διεκδικήσουμε. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες πετρελαίου στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Έρχονται συνεχώς σήματα για ενδείξεις φυσικού αερίου, τώρα ελπίζουμε και ο στόχος μας είναι να εξάγουμε και φυσικό αέριο από εκεί. Όταν βγάλω και φυσικό αέριο, το έθνος μου θα είναι πολύ πιο ήρεμο».

Για τα ντρόουνς, ο ψευτοσουλτάνος είπε «είμαστε αποφασισμένοι τα επιθετικά μας μη επανδρωμένα αεροσκάφη (ΤΙΗΑ), τα οποία θα πετούν συντόμως μαζί με τα ΙΗΑ και SIHA να έχουν την ίδια επιτυχία στην ξηρά.

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στα τεθωρακισμένα μεταγωγικά. Επειδή τα εμπιστευόμαστε. Τι μας κάνει να δίνουμε τόση σημασία και προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα; Για να γίνουμε αξιόπιστοι στον αμυντικό κλάδο. Παλεύουμε να χτίσουμε έναν πιο δίκαιο κόσμο για τους εαυτούς μας, τους φίλους μας και όλη την ανθρωπότητα», ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχολιάστε